Skip to content

5 uudenvuodenlupausta, jotka on helppo pitää

Oletko sinäkin kova lupailemaan asioita uudeksi vuodeksi? Ainakin itse olen. Lupailen joka vuosi asioita, itselleni, mutta harvoin pidän lupaukseni. Mikä siinä onkin niin vaikeaa pitää lupauksensa, jotka on tehty juuri itselle? Siinä tulee pettäneeksi itse itsensä luottamuksen?

Miten pitää uudenvuodenlupaus?

Miten sitten olisi helpompaa pitää ne lupaukset? Lupausten pitäisi tietysti olla tarpeeksi helppoja pitää, mutta sellaisia että kun ne saa pidettyä, tuntee ehkäpä saavuttaneensa jotakin. Toisaalta paras lienee kun ei lupailisi mitään. Miksi pitäisi?

Onhan se kiva, kun arjessa ja elämässä yleensä on erilaisia tavoitteita, myös niitä pienenpiä ja ei niin selkeitä ja konkreettisia. Jotain, mitä kohti mennä ja mihin palauttaa itsensä, jos joskus tuntuu arki menevän sivuluisuun.

Ihana talvi ja luminen kotipiha <3

5 helposti toteutettavaa uudenvuodenlupausta

Tässäpä muutama helppo uudenvuodenlupaus, josta joku sopii jokaiselle, uskon niin! Aion pitää parhaani mukaan nämä kaikki vuonna 2022.

 1. Lupaan olla armollinen ja lempeä itseäni kohtaan
  Lupaan tehdä parhaani, etten keskittyisi vain suorittamaan vaan myös sietämään asioiden keskeneräisyyttä. Lupaan antaa aikaa omalle itselleni ja hyvälle ololle.
 2. Lupaan rakastaa itseäni ja elämääni
  Lupaan olla hyvä itselleni ja ajatella myönteisesti itsestäni sekä onnistumisestani haasteista. Lupaan olla iloinen siitä, mitä minulla on – eli kaikki tärkeä.
 3. Lupaan voida hyvin
  Ikuisten laihtumis- ja ruokavaliolupausten sijaan lupaan voida hyvin. Jos en voi hyvin, teen nopeasti korjausliikkeitä, jotta voisin paremmin!
 4. Lupaan saada aikaan hyviä asioita
  Lupaan keskittyä hyvään, ja tarpeelliseen – sellaiseen josta tulee hyvä mieli ja jolla on merkitystä. Päästän irti turhasta.
 5. Lupaan juoda vettä ja syödä vitamiineja tarpeeksi! Tämä pitää nyt luvata erikseen, jotta sen muistan. Ei pelkkää kahvia kahvin perään vaan VETTÄ! Ja hyvää oloa!

Mitä sinä aiot luvata uudeksi vuodeksi vai lupaatko olla lupaamatta?

Lue myös

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.