Skip to content

Heidi Halonen | Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Esittely

Hei! Olen Heidi, digiyrittäjä, etätyön edelläkävijä ja 3 pojan äiti Pirkanmaalta. Perheeseeni kuuluu 3-, 10- ja 15-vuotiaat pojat ja aviomies. Pienin pojista on erityislapsi.

Arkeni pyörii vahvasti digimarkkinointi-yrittäjyyden ja lasten sekä vapaa-ajan ympärillä, joten näistä pyrin jakamaan jotakin ideoita ja iloa herättävää luettavaa.

Työkseni toimin kotoa käsin yritysten virtuaaliassistenttina, sekä tarjoan ratkaisuja digimarkkinointiin ja yritysten kotisivuille. Tutustu IdeaXiin. Jos etsit toteuttajaa kotisivuille tai teknistä apua kotisivujen kehittämiseen, pystyn auttamaan.:)

Mikä Unelmaduunia?

Unelmaduunia on rakentamieni verkkokurssien markkinointinimi. Nimi on muotoutunut hiljalleen työstäessäni ideoita omista kursseista ja samalla on elänyt tämä blogini, joka onkin saanut lopulta kurssien kanssa yhteisen nimen: Unelmaduunia.

Arkeni on omaa unelmaduuniani!

Saan olla kotona lasten kanssa (kotiäidin työ) ja tehdä samalla virtuaalista työtä assistenttina, yrittäjänä, vaikuttajana ja markkinointiviestinnän asiantuntijana. Näistä kaikista haluankin jakaa kokemuksia, vinkkejä ja oppimaani eteenpäin blogin ja verkkokurssien kautta!

Jos sinäkin unelmoit kotona tehtävästä työstä, etsit sitä ”omaa juttua” tai muuten uutta suuntaa (vaikkapa somessa), tutustu ihmeessä Unelmaduunia -minikursseihin!

Etsin yhteistyökumppaneita >

Palvelut yrityksille

Heidi Halonen
heidi@heidihalonen.fi