Skip to content

Esittely

Hei! Olen Heidi, digiyrittäjä, etätyön edelläkävijä ja 3 pojan äiti Pirkanmaalta. Perheeseeni kuuluu 4-, 11- ja 16-vuotiaat pojat sekä aviomies. Pienin pojistamme on erityislapsi.

Arkeni pyörii vahvasti lapsiperhearjen, erityisarjen ja digimarkkinointi-yrittäjyyden ja ympärillä, joten näistä pyrin jakamaan jotakin iloa herättävää luettavaa.

Työkseni toimin kotoa käsin yritysten digimarkkinoinnin tukena, tarjoten ratkaisuja yritysten someen ja kotisivuille. Tutustu Someilme-sivustoon. Jos etsit sisällöntuottajaa sosiaaliseen mediaan tai toteuttajaa pienyrityksen kotisivuille, pystyn auttamaan. Teen myös kaupallista some- ja blogiyhteistyötä yritysten kanssa.

Arkeni on omaa unelmaduuniani!

Kirjoitan tässä blogissa paljon myös etätyöstä ja digiyrittäjyydestä, joiden yhteiseksi teemaksi olen antanut nimen ”Unelmaduunia”. Saan olla kotona lasten kanssa (kotiäidin työ) ja tehdä samalla virtuaalista työtä assistenttina, yrittäjänä, vaikuttajana ja digimarkkinoinnin asiantuntijana. Näistä kaikista haluankin jakaa kokemuksia, vinkkejä ja oppimaani eteenpäin.

Jos sinäkin unelmoit kotona tehtävästä työstä, etsit sitä ”omaa juttua” tai muuten uutta suuntaa (vaikkapa somessa), tilaa ihmeessä Unelmaduunia -uutiskirje!

PALVELUT YRITYKSILLE

Heidi Halonen
heidi@someilme.fi

Verkostoidutaan LinkedINissä!
Seuraa Instagramissa!