Skip to content

Kotiäitiys + etätyö + digimarkkinointi + yrittäjyys

Aloita oma unelmatyö verkossa tai kehity siinä!

Unelmaduunia on konsepti, joka tarjoaa vinkkejä, verkostoitumista ja opastusta etätyöstä ja etänä oman unelmatyön rakentamisesta kiinnostuneille.
Liity mukaan unelmoimaan Unelmaduunia-ryhmään Facebookissa!

TULOSSA: Unelmaduunia -E-kirja täynnä rohkaisua oman unelman toteutukseen sekä ideoita, mistä aloittaa oman näköinen työ etänä.

Esittely

Hei! Olen Heidi, digiyrittäjä, etätyön edelläkävijä ja 3 pojan äiti Pirkanmaalta. Perheeseeni kuuluu 3-, 10- ja 15-vuotiaat pojat ja aviomies. Pienin pojistamme on erityislapsi.

Arkeni pyörii vahvasti digimarkkinointi-yrittäjyyden ja lasten sekä vapaa-ajan ympärillä, joten näistä pyrin jakamaan jotakin ideoita ja iloa herättävää luettavaa.

Työkseni toimin kotoa käsin yritysten digimarkkinoinnin tukena, tarjoten ratkaisuja yritysten someen ja kotisivuille. Tutustu IdeaXiin. Jos etsit sisällöntuottajaa sosiaaliseen mediaan tai toteuttajaa pienyrityksen kotisivuille, pystyn auttamaan. 🙂

Mikä Unelmaduunia?

Unelmaduunia on blogini, rakentamieni verkkokurssien sekä e-kirjojen yhteinen markkinointinimi.

Arkeni on omaa unelmaduuniani!

Saan olla kotona lasten kanssa (kotiäidin työ) ja tehdä samalla virtuaalista työtä assistenttina, yrittäjänä, vaikuttajana ja digimarkkinoinnin asiantuntijana. Näistä kaikista haluankin jakaa kokemuksia, vinkkejä ja oppimaani eteenpäin blogin ja verkkokurssien kautta!

Jos sinäkin unelmoit kotona tehtävästä työstä, etsit sitä ”omaa juttua” tai muuten uutta suuntaa (vaikkapa somessa), tilaa ihmeessä Unelmaduunia -uutiskirje ja jää odottamaan tulevaa E-kirjaa aiheesta (2022)!

PALVELUT YRITYKSILLE

Heidi Halonen
heidi@heidihalonen.fi
Seuraa Instagramissa!