Kun meille muutti ihana bObles elefantti

Tuki seisomaan noustessa, keinu, tuoli, leikkitaso… bObles elefantista on tosi moneksi. Yhteistyössä Dinox.fi. Tätä ihanaa lelua, tai miksikä tätä oikein pitäisi sanoakaan, toivoin meille jo tosi kauan minä itse ehkä eniten.

Nuorimman poikamme erityishaasteiden vuoksi olen törmännyt bObles-tuotteisiin monen monta kertaa ja ihastunut aina uudelleen. bOblesit ovat pehmeästä vaahtokumista valmistettuja leikki-elementtejä, joista on iloa ja hyötyä erityisesti pikkulasten liikkumisen tueksi ja liikkumaan oppimiseen.

Ajattoman ja modernin muotoilun ja neutraalien värien ansiosta bOblesit ovat ehdottomasti myös aikuisten mieleen, koska ne sopivat niin hyvin monenlaiseen sisustukseen. Ei siis todennaköisesti haittaa ketään, jos nämä lelut eivät aina löydä kotona takaisin oikealle paikalleen lastenhuoneeseen, koska ne eivät sotke – näyttävät vaan hyvälle!

Meidän bObles elefantti löysi paikkansa pienimmän pojan arjessa

Meidän erityinen pikkumies on jo aika iso näille leluille, tai niinhän itse luulin ja pelkäsin etukäteen mutta turhaan. Erityishaasteiden takia pojan tasapainossa on ongelmia eikä hän vielä kävele (nyt 5-vuotiaanakaan), joten bObbles löysi paikkansa erityisesti korokkeena. Kyljelleen kaadettuna elefantti on hieman korkeampi kuin meidän lasten tavallinen seisontakoroke, joka on ollut apuna esimerkiksi käsiä pestessä wc:ssä, joten olipa kiva hoksata että tässähän meillä on korkeudeltaan tosi hyvä apu!

Tämä L-koon elefantti toimii edelleen myös istuskeluun tukena ja harjoitteluapuna kummin päin vaan käännettynä ja leikkeihin muutenkin.

bObles tukee liikkumaan oppimista

Bobles-elefanttilelu ja muut tuotesarjan lelut ovat erityisen hyödyllisiä lapsille, joilla liikkumisen haasteita tai liikkumaan oppimisen hitautta. Lisäksi niistä on iloa ja hyötyä tietenkin ihan kaikille lapsille, erityisesti pikkulasten liikunnallisiin hetkiin ja kun kaikenlainen kiipeily ja höpsöttely innostaa.
Ymmärtääkseni myös eri ammattilaiset kuten fysioterapeutit suosivat näitä tuotteita.

Tästä pääset tutustumaan bObles elefanttiin ja ostamaan omaksi >

Mikä on bObles?

bObles on elämäntapa lapsille. Se perustuu uskoon siitä, että lapselle on suurta hyötyä liikkumisesta ja kehon käyttämisestä. Oman kehon tunteminen tekee onnelliseksi, lisää itseluottamusta, oppimiskykyä ja sosiaalisia valmiuksia. (Dinox)

Dinox-verkkokauppa on kotimainen urheiluun ja liikkumisen iloon keskittynyt ostospaikka, josta löytyy monipuolisesti valikoimaa erilaisiin liikkumisen tarpeisiin monen ikäiselle, vauvasta vaariin. Dinox suosii kotimaista tuotantoa, ja valikoiman laatuun voikin siksi luottaa. Toimitus on oikeasti tosi nopeaa (meillä taisi tulla yhdessä päivässä tilaus perille).

Kurkkaa ja ihastu!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.