Minun uusi vuosi 2023

Vuoden vaihtuminen on aina jotenkin jännittävää ja kihelmöivää vaikka mitään konkreettisen ihmeellistä ei tuon yhden vuorokauden tai oikeastaan yön aikana tapahdukaan. Ihan kuten pikkulapsena, odotan edelleenkin rakettien näkemistä, herkuttelua, tinojen sulattelua ja tähtisadetikkuja. Siinä on jotain yhtä ihmeellistä kuin joulussa, eikö?

En ole oikein ehtinyt miettiä mitään uusia tavoitteita tai lupauksia ensi vuodelle, ja luulen että on parempi olla lupailematta mitään. Sen sijaan aion yrittää entisestään elää hetkessä keskittyen siihen mitä tapahtuu juuri nyt, ja nauttia unelmoinnista.

Sain juuri päätökseen viimeisimmät opinnot eli liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon, josta olen todella helpottunut ja iloinen. Lisäksi täytän tosiaankin 40 vuotta ihan parin viikon päästä, joten näissä on juhlimisen aihetta alku vuoteen. Olenkin pienesti suunnitellut juhlia ja pienen pientä lomareissuakin perheen kanssa. Keskitytään niihin ensin ja mietitään vuotta pidemmälle vasta niiden jälkeen!

Mitä uutta on tiedossa vuodelle 2023

Toivon tietysti, että ensi vuosi toisi jälleen paljon uusia kontakteja töihin liittyen, eli ihania asiakkaita. Haluaisin keretä kehittämään palveluitani jälleen sähköisiksi, tarjoten kenties valmiita verkkovalmennuksia ja -kursseja digimarkkinointiin ja someen liittyen. Todennäköisesti aikani ei riitä, mutta haaveilen että se niin tekisi. Työn ulkopuolella luvassa on muutamia kivoja uusia juttuja, joista en voi vielä puhua.. mutta kerron kun ne tapahtuvat. Tuleva vuosi voi olla monin puolin yllättävä positiivisesti. Haaveilen myös siitä, että alkaisin opiskella jälleen jotakin uutta. Business NLP olisi kiinnostavaa, aloitin joskun opin tietä siihen liittyen mutta matka jäi kesken ajan puutteen takia.

Mitä tulee perheeseeni, toivon että ensi vuonna meillä olisi hyvin terveyttä ja paljon yhdessä oloa, toivottavasti myös matkailun muodossa. Tämä vuosi on ollut täynnä sairastelua, josta tahtoisin eroon toden teolla.. Onneksi meitä on toistaiseksi riivanneet vain erilaiset flunssat tai sen tyyliset, ja tietysti korona, lievänä!

Toivon kovasti, että pienin lapsemme joka on erityislapsi, oppisi taas kaikkea uutta. Salaa yritän uskoa, että kävelytaito olisi ihan kulman takana.. koska näyttöä alkaa olemaan jo hyvin vahvasti siitä, että ilman tukeakin kävely on jonain päivänä mahdollista. Kuitenkin se on edelleen niin, että päivä kerrallaan opitaan ja nähdään, mitä tulevaisuus tuo.

Kaiken kaikkiaan vuosi 2023 tulee varmasti olemaan täynnä uusia haasteita ja mahdollisuuksia, joita odotan innoissani.

Toivon, että ensi vuosi tuo myös teille kaikille lukijoille paljon positiivisia kokemuksia ja onnea.

Hyvää uutta vuotta 2023 kaikille!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajatus aiheesta “Minun uusi vuosi 2023”

.