Skip to content

Hääpäivän viettoa, pitäisikö juhlia vai olla vaan?

Meillä on tänään eli toinen elokuuta 8.hääpäivä eli pronssihäät sitten mitä ilmeisemmin. Kahdeksan vuotta sitten se oli aikamoinen vuorokausi. En ollut juurikaan nukkunut edellisenä yönä, vaan jännittänyt ja siivonnut ja puunannut juhlapaikkaa. Aamulla oli aikaisin lähtö kampaajalle ja meikkaukseen. Kaikki taisi mennä tuona päivänä jotenkin sumussa. Kun sitä päivää oli odottanut niin paljon ja jännittänyt hulluna, niin lopulta tuntui, kuin katselisi itse jotenkin ulkopuolelta kaikkea. Ja yhtäkkiä ihana päivä olikin ohi!

Hääpäivän juhlistaminen meillä

Jaa mikä juhlistaminen?! Okei, no muutamat ensimmäiset hääpäivät me molemmat mieheni kanssa muistimme jo hyvissä ajoin etukäteen, ja hankimme pienet lahjatkin toisillemme. Sittemmin se ”into” alkoi hiipua ja arkielämä tuli väliin. Tokihan olen joka vuosi muistanut hääpäivän ja molemmat olemme sen joillain pienillä eleillä huomioineet, mutta emme ole sitä mitenkään erityisesti juhlistaneet. Tänään juhlimme hääpäivää ostamalla pienen kakun, ja siinäpä se varmaan onkin.

Haaveissani on, että sitten kun tulee kymmenes hääpäivä vastaan, niin tekisimme yhdessä jotain isompaa, kuten joku pieni lomareissu tai vastaavaa. Jotakin, mistä jää uusi mukava muisto kyseiselle päivälle. En koe, että muuten olisi tarvetta hääpäivinä järjestää mitään erityistä, ellei sitten jotain spontaania tule mieleen.

Meidän häät, faktat top-10

Meidän häistä on sen verran kauan, etten ainakaan nyt lähde kertaamaan mitä kaikkea sattui ja tapahtui, ja siis millaiset juhlat tarkemmin olivat. Ne oli ihanat, ja sujuivat oikeastaan lähes juuri kuten oli suunniteltukin! Tässä muutamia faktoja ja valintojamme.

  1. Hääpaikka: vanha seurantalo
  2. Häätanssi: John Legend, All of Me & Juju, Onnelliseksi
  3. Hääkakku: Yksinkertainen kerma-kinuskikakku
  4. Häämekko: Zazabella, Tampere
  5. Hääkimppu: Valkoiset kallat
  6. Hääauto: Vanha (mikähän toi merkki olikaan..)
  7. Hääohjelma: Sitä oli paljon, ystävät juonsivat
  8. Hääbooli: Kivennäisvettä, vihreää limsaa, likööriä, jonka merkkiä en muista!
  9. Orkesteri/musiikki: Esiintyjänä Jussi Määttä ja myöhemmin bilemusiikkia spotifystä suoraan
  10. Teemavärit/koristelu: Mustaa, valkoista, turkoosia

Lue myös

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.