Pienyrittäjän tuki, osaamiseni esittely

Tiesitkö, että…

Toteutan yrityspohjalta kotisivuja pienyrityksille

Suunnittelen ja toteutan räätälöidysti kotisivut pienyritykselle. Kotisivut toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmään yrittäjän omaan webhotelliin. Kotisivut jäävät yrittäjän omistukseen 100%:sti, enkä veloita jatkuvia pakollisia kuukausi- tai vuosikuluja kotisivuista. Hinnoittelu perustuu kotisivujen laajuuteen ja toivottuihin toimintoihin, joiden pohjalta arvioin työhön menevän ajan ja teen tarjouksen, joka useimmiten sopii pienyrittäjän budjettiin.

Olen hyvin pitkälle itse oppinut, mitä tulee kotisivujen toteuttamiseen. Noin 16 vuotta sitten opettelin ensin koodaamaan html-perusteita ”käsin”, ja sen jälkeen kiinnostus heräsi kotisivujen julkaisujärjestelmiä ja kotisivujen visuaalista suunnittelua kohtaan. Sillä tiellä ollaan, toki matkaan on tarttunut jonkin verran lisäopintoja mm. visuaalisesta suunnittelusta erilaisten kurssien muodossa. Tällä hetkellä suoritan liiketoiminnan erikoisammattitutkintoa, jossa syvennytään vähän myös kotisivuihin.

Olen oppinut myös melko hyväksi hakukoneoptimoijaksi. Tiedän, millä keinoilla verkkosivut voi, tai ei, saada löytymään tehokkaasti hakukoneista. Esimerkiksi tämä blogini loistaa hakukonetuloksissa toistaiseksi!

Toimin yritysten virtuaaliassistenttina

Olen toiminut useiden eri yritysten virtuaaliassistenttina kotoa käsin jo yli 15 vuotta. Virtuaaliassistenttina autan yrityksiä ja organisaation jäseniä heidän päivittäisen työn rutiinien hoidossa, kuten laskutuksessa, asiakaspalvelussa, kotisivujen ja somen päivityksissä ja myyntimateriaalien valmistelussa.

Assistenttipalvelun hankinta on helppoa, kerrot vain tehtävän niin minä teen sen, ja saat laskun tarkasti ainoastaan tehdystä työstä:).

Luon sisältöä yritysten verkkopalveluihin

Toteutan myös sisällöntuotantoa yrityksille. Voin luoda tekstejä esimerkiksi kotisivuille, yrityksen some-profiilien esittelyihin ja some-julkaisuihin. Sisällöntuotantoa voi yhdistää assistenttipalveluun tai tilata erillisenä projektina.

Toteutan yrityksen logon, käyntikortit, esitteet ja muut mainosmateriaalit

Teen myös suunnittelutyötä liittyen yritysten mainosmateriaaleihin ja yritysilmeeseen. Olen suunnitellut logoja, käyntikortteja, esitteitä ja mainoksia niin printtiin kuin verkkoon. Hinnoitteluni on huokeampi kuin keskiverroin, pienyrittäjille suunnattu.

Hinnoitteluni on suunnattu pienyrittäjille

Tiedän sen tunteen, kun pienyrittäjänä ja tai yksinyrittäjänä tarvitsisi apua, mutta 100 € tuntihinta ei tule kuuloonkaan maksaa kenellekään, ilman lisälainaa. Minä en laskuta sataa euroa tunnilta toistaiseksi, koskaan.

Kysy rohkeasti lisää tai kerro avoimesti oma budjettisi esimerkiksi kotisivuista haaveillessa. Asioita voidaan toteuttaa hyvin monella eri tavalla, myös teknisesti. Toiset tavat vievät tekijänsä aikaa, ja näin myös tietenkin maksavat enemmän. Jotkut tavat eivät vie niin paljon aikaa, mutta voivat olla ihan yhtä hyviä ratkaisuja!

Haluatko kuulla lisää?

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä!

heidi@someilme.fi

Verkostoidutaan LinkedINissä!
www.someilme.fi


Kiinnostaisiko sinua tehdä vastaavaa työtä etänä kotoa käsin?

Lue vinkkejä etätyön löytämiseen!

.