Lemppari e-kirjani

Yhteistyössä BookBeat.

En tykkää lukemisesta, se on fakta. Opiskellessa lukeminen on enemmän kuin ok, koska opin parhaiten lukemalla, en videoita katsellen tai kuunnellen. Kirjojen lukeminen kuitenkin… En vaan jaksa. Olipa kyseessä miten jännittävä juoni tahansa, niin tyylini on ollut lukea muutama ensimmäinen luku ja hypätä kirjan lopetussivuille. Tässä kohtaa uskallan tunnustaa jopa, että selvisin lukion kirja-arvostelu- ja esseetehtävistä tällä tavalla!

Edulliset E-kirjat innostivat lukemaan modernilla tavalla

Lukemisinnostukseni on nostanut lähes 20 vuoden jälkeen päätään sen jälkeen, kun löysin tieni e-kirjojen ja äänikirjojen maailmaan. Olen tutustunut useampaan e-kirjapalveluun lyhyesti, mutta vasta BookBeatin kohdalla jäin pidempiaikaiseksi jäseneksi. Miksikö? BookBeatistä löytyy oikeasti laaja valikoima kirjoja, ja niin paljon että koko ajan löytyy uutta kiinnostavaa luettavaa. Esimerkiksi juuri BookBeatiltä löytyi muutama sellainen kirja, joiden julkaisua olin odottanut kauan ja joita ei sitten muissa palveluissa ollutkaan saatavilla heti.

BookBeatin käyttö puhelimessa on lisäksi superhelppoa. Ja kun puhelin on muutenkin nykyään liimautunut käsiin, niin miksipä siitä ei lukisi kirjojakin? Samaan kohtaan mihin on lukiessa jäänyt, on helppo palata suoraan takaisin myöhemmin.

Olen itse pahasti koukussa businesskirjoihin ja sellaisiin hyvän mielen opaskirjoihin, joita BookBeatissa on todella paljon. Mieli ahmii näitä vaan lisää!

Omat suosikki e-kirjat tällä hetkellä

Tälläistä herkkua lukemista olen itse bongannut palvelusta! Tykkäätkö saman tyyppisestä sisällöstä?

  1. The Secret. Suurin Salaisuus. Rhonda Byrne. 2021.
  2. Unfu*k Yourself. Lopeta märehtiminen, aloita elämä. Gary John Bishop. 2020.
  3. Aikaansaamisen taika. Satu Pihlaja. 2018.
  4. Jippu. Kun perhonen lakkaa hengittämästä. 2022.
  5. Rikastamo. Unna Lehtipuu, Terhi Majasalmi. 2021.
  6. Myönteisyyden voima. Pekka Hämäläinen. 2021.
  7. Oman elämäsi SuperStara. Taru Tammikallio. 2022.
  8. Itse tehty. Opas omannäköiseen työelämään. Sara Parikka. 2021.

Tutustu E-kirja palveluun ilmaiseksi

Haluaisitko tutustua, löytyisikö BookBeatistä omaan makuusi kirjallisuutta luettavaksi? Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi jopa 30 päivän ajan, ilman sitoutumista ostoon. Voit perua palvelun koska tahansa, myös kokeilujakson aikana.

Kokeile BookBeatia maksutta tästä.

Tietoa BookBeat-palvelusta

BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa on 200 000 e- ja äänikirjaa, kielinä suomi, ruotsi, englanti ja saksa.

BookBeatilla on tällä hetkellä 3 eri tilauspakettia, hinta alkaen 9,99 €/kk. BookBeatistä voi avata myös BookBeat perhetilin, jolloin koko perhe (samassa osoitteessa asuvat henkilöt) voivat käyttää samaa tiliä omilla profiileillaan. Rekisteröidy ja kokeile BookBeatia maksutta tästä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajatus aiheesta “Lemppari e-kirjani”

.