Skip to content

Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Kun äiti koittaa oppia kryptovaluutoista jotakin

Kirjoitus sisältää suosittelulinkin!

Uusi harrastus ja nörttiäidin innostus – kryptovaluutat. Näihin olen sitten totaalisesti ”hurahtanut” viime kuukausina. En tiedä onko se hyvä vai huono juttu, koska riskialtista peliähän tuo maailma on. Sitä voi tehdä tuhansia tai miljoonia voittoa pienelläkin rahalla ja superhyvällä tuurilla, kääriä pieniä tuottoja, tai menettää rahansa. Kaikki on mahdollista.

Mielenkiinto kryptovaluuttoja kohtaan taisi herätä muutaman viimeisen vuoden aikana joidenkin uutisten myötä, joissa kerrottiin ihmisten rikastuneen nopeasti sijoitettuaan oikeaan aikaan oikeaan valuuttaan. Jostain sitä sitten alkoi pakkaantua oman mielen sopukoihin myös ajatusta siitä, voisiko tämä olla oma juttuni. Voisinko harrastaa kryptovaluuttoihin sijoittamista, mutta vain pienillä summilla? Voisiko pienillä summilla rikastua tai tehdä ehkä ainakin lisätuloja verkossa?

Jos viime aikojen uutisiin kryptovaluutoista on uskomista, pikarikastuminen on mahdollista ihan pienilläkin summilla. Varmaa ja ehdottomasti todennäköistä se ei ole, mutta hyvinkin mahdollista. Maailmalta löytyy useita kokemuksia ja kertomuksia siitä, miten ihmiset ovat olleet aikaisin liikkeellä jonkin tuoreen ja uuden kryptovaluutan alkumetreillä ja sijoittaneet ehkäpä jopa vain muutaman kympin, joiden tuloksena he ovat lopulta tienanneet jopa miljoonia.

Ihan liian helppoa tuo pikarikastumisen taival ei aina ole, koska kaikkein uusimpia kryptovaluttoja ei voi hankkia mistä tahansa, ja niiden taustat tulisi aina tutkia. Liikkeellä on myön monen montaa huijausta, ja rahansa voi menettää jos ei tutustu kiinnostavan kryptovaluutan tietoihin hyvin.

Kiinnostaako kryptovaluuttoihin sijoittaminen harrastuksena tai lisätienestinä?

uosittelen itse aloittamaan varmaankin helpoimmalla ja turvallisemmalla tavalla kokeilla, Coinbase.com -palvelun kautta. Coinbase ei ole edullisin, mutta ehdottomasti helpoimman tuntuinen kaikista niistä alustoista, joihin olen itse tutustunut. Lisäksi Coinbasella on suhteellisen kattava tarjonta erilaisia valuuttoja aloittelijalle. Parasta Coinbasessa on se, että siellä voi ostaa haluamaansa kryptovaluuttaa vaikka vain muutamalla eurolla, minimi ostosummia ei ole, toisin kuin useimmilla muilla.

Miksi kryptovaluutat koukuttaa?

Mitä tulee kryptovaluuttojen kiinnostavuuteen, ihmettelen itsekin tätä innostustani! Tylsältä kuulostava sijoitusjuttu onkin maailmanlaajuisten erilaisten yhteisöjen verkko, joista ei puutu huumoria. Sosiaalisessa mediassa on aikamoiset sisäpiirihuumorit eri valuuttojen omistajille ja eri valuuttojen väliselle kilpailulle. Nämä ovat hauskaa seurattavaa. Jos olet yhtään norttiäiti tai -isä, ja olet joskus pohtinut kokeilla kryptovaluuttakauppaa, kokeilemaan vaan! Malttia silti mukaan, koskaan ei kannata suinpäin lähteä sijoittamaan suuria summia yhteen ainoaan kohteeseen ilman vankkaa kokemusta.

Toistaiseksi oma kokemukseni kryptovaluutalla tienaamisesta on noin sadan euron voitto lyhyellä aikavälillä viime talvena, jossa en jaksanu odotella kauempaa vaan myin pois ostamani valuutat. Jos en olisi tehnyt tuota myymistä, olisi alkuperäinen pieni muutaman kympin sijoitus tänään jo paljon isompi arvoltaan. Tuoreimpana kokemuksena on muutaman sadan euron voitto, joka on kiinni eri valuutoissa tällä hetkellä. Noita en ole myymässä vielä aikoihin pois.. Parempia aikoja odotellessa siis! 🙂

Mikä jännittävintä, on se että kun jotakin uutta kryptovaluuttaa on päässyt ostamaan miljoonia tai jopa miljardeja yksiköitä muutamilla euroilla niin… mitäpä, jos jonain aamuna sitä huomaisikin yhden kolikon arvon nousseen edes joihinkin sentteihin, tai jopa lähelle euroa…!

Lue myös etätyövinkkejä

Spread the love

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *