Skip to content

Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Miten tulla miljonääriksi? Yksi tapa lisää kokeiltu!

Kaikki haaveilee lottovoitoista ja maallisista rikkauksista, niin minäkin. Toisinaan sitä kuvittelee, että aina tuo ja tuo asia olisi helpompaa ja elämä parempaa, kun tilillä olisi pari, kolme nollaa enemmän. Mutta onko se todella niin? En usko. Joka tapauksessa nollat tilille olisivat tervetulleita.

Olen tutustunut ja tutkinut kaiken maailman tapoihin tehdä töitä virtuaalisesti ja tapoja yrittää rikastua. Yksi näistä tavoista on kryptovaluuttoihin sijoittaminen. Ja heti ensiksi huomautuksena, että tässä kirjoituksessa ei seuraavaksi tule sijoitusvinkkejä ja suositusta alkaa ostaa kryptovaluuttoja. Toiseksi, en ole tämän alan asiantuntija tai kokenut konkari missään mielessä. Olen kokeilija, harrastaja ja nopeasta tavasta rikastua haaveilija!

Kryptovaluuttoihin sijoittaminen voi olla jännittävä harrastus

Näin sen itse koen ja asennoidun asiaan. Olen valmis sijoittamaan muutamia euroja silloin tällöin, kun aikaa on istahtaa asian äärelle, kokeilumielessä. Jos joku päivä sijoitus poikii jotain – hyvä! Jos ei, niin enpä ole menettänytkään mitään.

Kryptovaluutat eivät kuulosta jännittävältä, mutta omasta näkökulmastani – tälläisen nörttiäidin ja ’tylsistyneen’ kotiäidin näkökulmasta – kyseessä on super jännittävä ja täpinöissä pitävä juttu! Tämä niin sanottu harrastukseni on ollut jäissä kauan, kun aikaa ei ole ollut eikä oikein mielenkiintoa paneutua taas asiaan, mutta otin tässä hetken aikaa ja palasin back in business niin sanotusti eilen. Tänään olen miljonääri yhden kryptovaluutan omistajana – niin sanotusti, jos katsotaan sitä minkä määrän omistan erästä valuuttaa! 😀

Oma taktiikkani kryptovaluuttojen ostossa: rohkea kokeilu pikkuhiluilla

Kuten todettu, en tiedä krytovaluuttojen takana pyörivistä tekniikoista ja kaupankäynneistä sen tarkemmin oikein mitään, vaikka ymmärtää olen yrittänytkin. Olen ajatellut kokeilevani sijoittamista niin, että ostan muutamilla euroilla niitä valuuttoja, jotka ovat 1) hyvin tuoreita, ja 2) joita saa superhalvalla, esimerkiksi alle yhden sentin kappalehintaan. Tälläistä valuuttaa saa tietenkin ostettua suuren määrän jo viidellä tai kymmenellä eurolla! Sitten, jos tälläisen kryptovaluutan arvo joku kaunis päivä nousisikin kymmeniin sentteihin, tai jopa euroihin niin… laskepa itse.

Keksin eilen tälläisen kryptovaluutan, jonka arvo pyörii nyt noin 0,000006 eurossa. Käytin tämän ostamiseen 10 euroa, jolla sai noin 1 400 000 yksikköä kyseistä valuuttaa! Jos kyseisen mysteerisen kryptovaluutan arvo nousisi joku päivä, villeissä unissa vain yhteen euroon niin.. laskepa taas! Nyt vaan jännitetään!

En kerro tässä kyseisen kryptovaluutan nimeä tai sen tarkemmin mihin olen pikkuhilujani laittanut. Jos jotakin kiinnostaa, voin suoralla viestillä kertoa. En tosiaan ole mikään asiantuntija, enkä halua itseäni yrittää sellaiseksi tässä asiassa leimata joten jätän nämä tiedot pois. Paikka, jota käytän ostamiseen on Coinbase. Se toimii kätevästi ja nopeasti, myös puhelimella, johon saa ilmoituksia kun kurssit heilahtelee! Olen käyttänyt myös suomalaista Coinmotion-palvelua, joka on oikein kätevä ja toimiva samaan tapaan, mutta siellä ei ole niin paljon eri valuuttoja tarjolla kuin Coinbasessa.

Ollaanko joku päivä miljonäärejä?! Voi olla, vaikka siihen voi tietysti mennä vuosia! Epätoivoista? Ajan ja rahan tuhlausta? Voi ollakin, mutta jotkut tekivät pienen pienistä pikkuhiluista miljoonia bitcoinin kanssa aikoinaan.

Seuraa Instagramissa @heidihalone!


Lue myös

Spread the love

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajatus aiheesta “Miten tulla miljonääriksi? Yksi tapa lisää kokeiltu!”