Kokemuksia vuohenmaito-kosmetiikasta

Yhteistyössä Vuohelma. Iholle jäävät, aistit valloittavat tuoksut sekä pehmeys. Hyvä mieli ja hyvä päivä. Tämä on fiilis aina kun käytän uudelleen jotakin Vuohelman vuohenmaitopohjaista tuotetta.

Olen saanut ilokseni tehdä sometöitä näiden valloittavien tuotteiden kanssa nyt jonkin aikaa, aiemman kokeiluni lisäksi. Kotoamme löytyy nyt palasaippuoita, kosteusvoidetta, käsi- ja jalkavoide ja hiuksille palashampoota ja -hoitoaineita. Ihan jokainen näistä tuotteista on täydellisen ihana, mutta muutamia suosikkejakin olen löytänyt. Tutustu Vuohelman vuohenmaitopohjaisiin kosmetiikkatuotteisiin tästä.

Vuohelman kosmetiikkatuotteissa on vain aitoja, luonnollisia raaka-aineita kuten vuohenmaitoa, hunajaa, mehiläisvahaa, tyrniöljyä, karitevoita, kaakaovoita ja hampunsiemenöljyä. Koska tuotteet on tehty vuohenmaitoon, ne ovat erittäin hoitavia ja hellävaraisia. Tuotteissa ei ole sulfaatteja, parabeeneja tai säilöntäaineita.

Lempparini kaikista on Kaura & Ruusumaito -kosteusvoide

Tästä kosteusvoiteesta tuli nopeasti suosikki kokeiltuani sitä pari kertaa kasvoilleni. Kasvojeni iho on todellakin seka-ihoa, joka on paikoin superkuiva ihan aina ja paikoin taas rasvainen. Nenän alueella on suuria ihohuokosia, joiden hoitaminen on työlästä. Tämä kosteusvoide teki vaikutuksen heti ensimmäisellä kerralla, ja sainkin heleän, ehkä jopa tasaisemman näköisen ihon kasvoilleni. Tuote ei lupaa tasoittaa ihoa, mutta siltä käyttö tuntuu! Kuivuus ei näy poskipäissä enää, eikä liiallinen rasvaisuus nenässä. Ja tuoksu – ah!

Kaura & Ruusumaito -kosteusvoiteen täydellinen kaveri on Vuohelman Ruusu & Kamomillamaito kasvovesi, joka myös osaltaan kosteuttaa, puhdistaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Kasvovesi sisältää ruusu- ja kamomillavettä, vuohenmaitoa, aloe veraa ja glyseriiniä. Tutustu tästä tuotteisiin.

Huumaavan tuoksuiset vuohenmaitopohjaiset palasaippuat

Poikani oli mukanani kuvaamassa Vuohelman palasaippuoita eräänä päivänä. Hän ihastui saippuapaloihin oitis hetken pideltyään käsissä ja haisteltuaan niitä. ”Nämä tuoksuu niin hyvälle, että haluan vain pidellä niitä.” hän totesi, ja käytti heti seuraavalla saunareissulla saippuoita innoissaan peseytymiseen.

Erityisen ihanan tuoksuisia omasta mielestäni ovat Kaura & hunajamaito -palasaippua sekä Suola & Kehäkukkamaito -palasaippua. Tuoksuihin rakastuu oitis, eikä niitä voi unohtaa. Lue lisää Vuohelman palasaippuoista ja niiden ominaisuuksista täältä.

Miksipä et vaihtaisi luonnonmukaisiin ja ekologisiin tuotteisiin?

Niin, hyvä kysymys. Voin omalta kohdaltani sanoa että ympäristöasiat kosmetiikkavalinnoissa eivät ole minua ikinä kiinnostaneet. En ole miettinyt tai tutkinut, mistä ja miten tuotteet tulevat ja kuka ne tekee, kunhan minulla on mitä tarvitsen: vähintään shampoota ja saippuaa.

Kun sitten eteeni saapuivat nämä ihastuttavat tuotteet, ajatus hakeutuikin kiinnostumaan asioista. Yllätyin todella siitä, että nämä tuotteethan toimivat yhtälailla kuin muutkin, mutta kaiken lisäksi ne ovat käsin valmistettuja Suomessa, ja ilman ylimääräisiä säilöntäaineita. Kaiken kaikkiaan siis parempi valinta, kuin joka kaupan hyllytavara. Shampoot ja saippuat ovat olleet minulle vain pesuaineita ennen Vuohelman tuotteisiin tutustumista.

Löydät Vuohelman valikoimista myös ihanan käsivoiteen ja jalkavoiteen sekä deovoiteita.

Lue myös

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.