Skip to content

Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Meidän Lapin matka ja korona

Olen saanut joitakin kyselyjä siitä, miten matka meni koska korona, ja menittekös nyt sitten lappiin koska korona? Ajattelin lyhyemmin kertoa tähän väliin (matkasta on tulossa lisääkin sisältöä) että kaikki meni hyvin, koronasta huolimatta. Ja niin menee varmasti muillakin, jos tottelee suosituksia. Tosin nythän ei ole enää varmuutta, liikutaanko kohta kotoa enää minnekään, mutta hiihtolomat ovatkin jo ohi silloin!

Lomakohteessamme eli Pyhällä ei ollut meidän visiitin aikana mitään suurempaa tartuntarypästä, tai sellaista ei ainakaan vielä ole tullut tietoon. Ravintoloissa ja kahvioissa oli ollut vaarassa altistua yhtenä päivänä tuona aikana, mutta me pidimme kiinni suosituksista ja omista suunnitelmistamme, emmekä käyneet yhdessäkään kahviossa tai ravintolassa. Ainoat lähikontaktit toisiin tulivat ohi mennen ruokakaupassa.

Lapin matka korona-aikana, tai kotimaan matka minne päin tahansa Suomea on uskoakseni ihan ok, ja turvallista kunhan vain ihan oikeasti uskoo ettei ne suositukset ole mitään huuhaata. Kuten niin monissa uutisissa ja sairaanhoitopiirien altistumistiedotteissa, tuonkin reissun aikana ne altistumistilanteet syntyi, jälleen kerran, ravintoloissa ja vastaavissa paikoissa. Ja testissä pitää käydä aina oireisena!

Loma oli ihana kaikin puolin! Toki kuppi kahvia tai kuumaa kaakaota olisi ollut kiva lisä jossakin kahviossa, mutta ei sen puuttuminen ollut pois meidän loman onnistumisesta.


Lue myös:

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 ajatuksia aiheesta “Meidän Lapin matka ja korona”