Skip to content

Hyvästi kesä ja loma!

Tervetuloa syksy! Kesä meni tällä kertaa ihmeellisen hitaasti! Onko muita joista tuntuu samalta? Olin ennakkoon jo varautunut ja asennoitunut kesään, jonka aikana on kyllä lämmintä, mutta tuulee kylmästi aina kun aurinko paistaa. Ja varauduin myös siihen, että saadaan max. 2 viikon kunnon hellejakso ja siinä se sitten olikin. Näinhän se on aiemmin mennyt. Kuinkas sitten kävikään.

Todellisuus olikin jotain ihan erilaista mitä ennalta kuvitteli! Vaikka muuten ei tullut tavallaan lomailtua, kotoiltua ”lomamoodissa” kylläkin, niin menneet kesä- ja heinäkuu tuntuvat olleen erilaisia kuin menneinä lähivuosina, juurikin tuon upean sään takia, joka jatkuu vieläkin! Kuulin monen jo valittavan jatkuvaa kuumuutta, mutta en ole voinut oikein yhtyä siihen koska muistan niin monta kesää, jolloin kaunis ilma on ollut pilalla kovan tuulen takia.

Syksy saa luvan tulla

Ihanan pitkän lämpimän kesän jälkeen oma mieleni sanoo jo, että syksy saa tulla. Ei haittaa, vaikka vähän koleutuisi ilma ja pimenee illat. Se on tervetullutta vaihtelua. Ennen en ole voinut samaa todeta tässä kohtaa, vaan ennemminkin on ahdistanut suunnattomasti lähetyvä syksy, pimeys, kaamos.

Syksykin voi olla kaunista aikaa kaikkine väreineen, kun maailmaa vaan katsoo oikealla asenteella! Ja jospa saataisiin tulevana talvenakin yhtä ihana kunnon talvi kuin vuosi sitten! Vai onko jo aikaista miettiä talvea, ehkäpä.

Syksy on itselleni tänä vuonna aika perusarkea, pienellä lisällä johon kuuluu opiskelua. Kesällä oli tarkoitus suorittaa digimarkkinoinnin erikoistumisopintoja isolla teholla, mutta motivaatio olikin täysin hukassa, kun lomamoodiin pääsin lopulta. Töitä siis tiedossa edessä, ei vapaa-ajan ongelmia:D

Syksy 2021, tervetuloa!


Lue myös

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 ajatuksia aiheesta “Hyvästi kesä ja loma!”