Yllättävän ihana uusi olohuoneen matto

Pienikin uusi juttu kotiin voi muuttaa isosti fiilistä! Koti tai tietty huone voi alkaa näyttämään ihan uudelta, vaikka muutos onkin pieni. Meille kävi näin äskettäin kun olohuoneeseen tuli uusi matto. Olen useammn kerran sen jälkeen vain fiilistellyt olohuoneen sohvalla leväten tuota uutta komistusta lattialla.

Se on vain matto! Tiedän, mutta meillä oli ennen tätä uutta mattoa ikuisuuden verran iso, vaaleanharmaa karvamatto, joka on vuosien aikana imenyt itseensä ties mitä roskaa ja likaa. Siihen on lapset puklailleet pieninä, kaadettu mehuja ja kaikenlaista. Toki pesulassa on mattoa käytetty, mutta viime kerralla pesulasta jo sanottiin, ettei siitä oikein hyvää enää saa.

En ole edelleenkään oikein sellainen perinteinen ”sisustusihminen”, eli sisustaminen ei ole itselleni tavallaan tärkeää. Tykkään että kodin värit ovat itselle mieluisia, ja huonekalut myös, mutta minulle ei ole merkitystä tekstiilien tai kalusteiden merkillä tai hinnoilla. Enkä jaksa miettiä niihin uudistusta usein, vaan jotain uutta hankin ehkä sitten kun vanha menee rikki tai kuluu tarpeeksi. Voin ostaa kivan näköiset verhot koska tahansa kirpparilta tai alekorista. Hyvin harvoin tosin ostan yhtään mitään sisustukseen liittyvää mistään, vaikka kivan näköisiä juttuja tulisikin vastaan.

Meidän olohuoneen uusi matto

Tämä matto tuli meille kaupallisen some-yhteistyön kautta. Matto on Askon valikoimasta. Todettakoon, että jos lähtisin kylmiltään etsimään uutta mattoa kaupasta, en valitsisi tälläistä. En synkkää, eli mustaa, enkä tälläisiä kuvioita. Uteliaisuuttani lähdin tähän yhteistyöhön mukaan ja ihmettä ja kummaa, en voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! Matto sopii omasta mielestäni tosi hienosti meidän metsä-teemaiseen olohuoneeseen. Mikä parasta, olohuoneeseen tuli uuden maton myötä ihan erilainen, uusi tunnelma.

Tämä matto on kaiken muun hyvän lisäksi todella helppo imuroitava. Vanhasta karvamatosta ei lähtenyt roskat pelkällä imuroinnilla ja ulkona maton tamppaaminen oli hankalaa maton painon takia. Nyt roskat saa todella kevyesti pois! Ja pienin poika vasta tästä tykkäsikin ja konttaili innoissaan kivi-kuvioiden seassa maton tultua meille!

Kurkkaa: Askon Terrazzo-matto

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajatus aiheesta “Yllättävän ihana uusi olohuoneen matto”

.