Blogi päivittyy! Uutta uuteen vuoteen!

Viimeiset pari vuotta tämä blogin kirjoittaminen on ollut ihanaa, antoisaa, herättävää. Olen alkanut pitämään kirjoittamisesta koko ajan enemmän ja haaveilen siitä, että sisällöntuotanto voisi olla suuremmassakin määrin työtäni jonain päivänä!

Mitä uutta?

Vuoden 2021 tilastoni näistä blogeistani ovat kertoneet jo pitkään sen, että etätyöstä kirjoittamani artikkelit ja toisaalta erityisarkeen ja perheeseen liittyvät jutut ovat olleet suosituinta sisältöä. Ne eivät oikein kuitenkaan sovi soljuvasti yhteen. Ei ainakaan omasta mielestäni. Selvästikin Googlesta haetaan koko ajan lisää ja lisää tietoa etätyömahdollisuuksita, joten päätin pitkän harkinnan jälkeen erottaa työmaailman tästä henkilökohtaisemmasta blogistani.

Unelmaduunia-konsepti löytyy jatkossa omana bloginaan osoitteesta www.unelmaduunia.fi! Sivuilla voit lukea blogeja ja vinkkejä etätyöhön ja seurata Unelmaduunia-nimisen e-kirjan valmistumista.

Jatkan tässä blogissa henkilökohtaisemmalla linjalla eteenpäin, sisältönä perhe-elämä, erityisarki ja se sellainen yrittäjä-kotiäidin lifestyle, josta yritän selvitä:)!

Kiva että luet, toivottavasti pysyt mukana jatkossakin!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.