Skip to content

Yhteistyö ja arvonta B.boxin kanssa

Oletko jo törmännyt B.boxin ihaniin lasten ruokailuvälineisiin, kulhoihin, juomapulloihin ja eväslaukkuihin? Näiden meidän testailemien tuotteien lisäksi B.boxilta löytyy myös mm. tuttipulloja ja puruleluja!

B.box on australialainen yritys, jonka visiona on määritellä lasten tarpeet uudelleen. B.box tukee pieniä ihmisiä oppimaan ja kannustaa heitä olemaan itsenäisiä ja luottavaisia ​​omiin kykyihinsä.

B.box lastenruokailuvälineiden kokemuksiamme

Testasin B.boxin ihania tuotteita meidän nuorimman pojan kanssa. Meidän settiin kuuluu eväslaukku, eristetty juomapullo ja harjoittelumuki. Ihastuimme tosissaan näihin tuotteisiin ja niiden helppokäyttöisyyteen. Eväslaatikko oli erityisesti mieleen, niin omaani kuin pojankin, koska sen sisälle saa eri lokeroihin haluamiaan naposteltavia eväitä. Isompikin poikamme tykästyi eväslaukkuun ja halusi kantaa sitä koko matkan meidän viime viikonloppuisella ulkoilureissulla.

Juomapullossa taas säilyy lämmin juoma lämpimänä ja kylmä kylmänä, kätevästi eristyksen ansiosta. Pullo on siis ikään termospullo, mutta siinä on pillin tyyppinen osa, josta juodaan. Miten kätevää pienille ihmisille!

Osallistu arvontaan ja voita oma juomapullo + eväslaatikko -setti

Instagram-tililtäni löytyy yhteistyöarvonta B.boxin kanssa. Voit osallistua seuraamalla ja kommentoimalla! Osallistumisaikaa on pe 15.4.2022, klo 20.00 saakka. Palkintona on yllä olevan kuvan setti lilana tai punaisena.

Osallistumisohjeet:
💜 Seuraa @bboxforkidsfi ja @heidihalone Instagramissa
💜 Saat myös tykätä kuvasta!
💜 Kommentoi Instagram-julkaisuun, kumpi setti olisi mieleen ja kenelle pullo ja eväslaukku menisivät.
💜 Osallistua voi pe 15.4.2022 klo 20.00 saakka.

Voittaja arvotaan la 16.4.22.

Tutustu ihanuuksiin:
💜www.bboxforkids.fi💜

Osallistu täällä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.