Skip to content

Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Lasten smART Sketcher projektori kokemuksia

Kaupallisessa yhteistyössä smART Sketcher.

Piirtäminen ei ole koskaan ollut näin kivaa ja helppoa!

Onko piirtäminen teidän perheen lasten suosiossa? Meillä se ei ole ollut ja usein sitä saakin houkutella poikia piirtämään, kun nykyajan tekniset vempaimet kiinnostaa enemmän, eli siis kaikki videopelit. Nyt tähän tuli kuitenkin muutos! Meidän 9-vuotias otti ja innostui toden teolla piirtämisestä smART Sketcherin avulla. Täytyy kyllä sanoa, että itselläni oli epäilyksenä ettei tästä tule meillä hittiä, mutta toisin kävi!

Miten smART Sketcher toimii?

Yksinkertaistettuna smART Sketcher projektori heijastaa piirroskuvan paperille, johon on sitten helppo piirtää kuva ääriviivoja pitkin. Laitteessa on laaja valikoima erilaisia kuvia, ja käyttämällä smART Sketcher älypuhelin-sovellusta kuvia saa lisää. Sovelluksella voi myös kuvata omia kohteita, vaikkapa leluja, joista sovellus luo piirrospohjan! Piirtämiseen tarvitaan ihan perus piirrospaperia, ja omat kynät.

Meidän smART Sketcher -kokemus

Meillä ensi ajatus tuotteesta kuului että ”Wau, mikä tää on!”. Sitten kun selvisi, että laite ei teekään kaikkea työtä itse, seurasi reaktio ”En mä nyt jaksa itse piirtää mitään!”. Tätä ”en jaksa” -selittelyä kuuntelimme jonkun aikaa, mutta kun pojan sai kokeilemaan piirtämistä, ei siitä enää meinaa tulla loppua!

”Tuntuu kuin piirtämistä ei voisi enää lopettaa”

Viime viikonlopun aikana piirroksia kertyi 60 kappaletta ja meiltä loppuikin melkein kaikki paperi, mitä yleensä käytetään vain tulostukseen. Poika sanoikin, että tuntuu kuin ei vaan pystyisi lopettamaan enää piirtämistä! Vanhempana täytyy sanoa, että toivottavasti innostus jatkuu. Ihanaa kun välillä huomion vie joku muu kuin pelit!

smART Sketcher -setin sisältö

smART Sketcherin mukana tulee itse kuvaprojektori, muistikortti sekä laitteeseen sisältyvänä setti erilaisia kuvia, jotka voi heijastaa paperille. Kuvia voi selata laitteen etuosan säätimistä. Lisäksi piirtää voi halutessaan askeleittain osa kerrallaan tai niin että koko kuva näkyy kerralla paperilla. Kuviin saa mukaan myös värin, josta voi ottaa mallia tai tietenkin värittää kuvan oman mielen mukaan!

Mobiilisovelluksella voi päästää ideat valloilleen

smART Sketcher -puhelinsovelluksella pääsee käsiksi laajaan kuvakirjastoon, sekä mahdollisuuteen luoda omia kuvia piirrettäväksi. Me innostuttiin aivan täysiä tästä oman kuvan luonnostelu -mahdollisuudesta. Näin voi luoda vaikka muotokuvan toisesta henkilöstä, jos on piirtämistaitoja tehdä luonnos loppuun.

smART Sketcher -sovellus toimii näin;

  1. Avataan smART Sketcher Appi.
  2. Otetaan kuva jostakin kohteesta (ihminen, esine, mikä vaan).
  3. Kuva muuttuu sovelluksessa piirrosluonnokseksi ja heijastuu smART Sketcheristä paperille.
  4. Ei kun piirtämään!

Hanki oma smART Sketcher

Huikean lahjaidean pienille ja miksei isommillekin piirtäjille, voi hankkia täältä.

#smartsketcherprojector

Spread the love

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajatus aiheesta “Lasten smART Sketcher projektori kokemuksia”