Skip to content

Kesäiset rippijuhlat takana!

Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä.

Viimein odotetut ja viikkoja valmistellut rippijuhlat ovat takana. Ja juhlista selvittiin! Tarjoilut riittivät, ja todennäköisesti korona pysyi poissa juhlista, eihän sitä mukaan oltu kutsuttukaan:D! Loma menikin sitten niin että ensimmäisen viikon vain siivosin ja stressasin, ja sitten tämän viikon olen yrittänyt henkisesti palautua tuosta stressistä. Mitään ei ole oikein jaksanut tehdä, tai ajatella yhtään mitään vaikeampia asioita. Hyvä niin.. Kovastihan sitä PITI myös opiskella lomalla ja sitä ja tätä mutta, en jaksa.

Rippijuhlan kakku ja tarjoilut

Rippijuhlan tarjoiluihin meillä valikoitui osin jo ennakkoon suunniteltua, osin lennosta uutta. Tässä lopullinen kokoonpanomme:

Suolaiset tarjoilut:

 • Voileipäkakku
 • Pizzapaloja, itse leivotut
 • Pizzapullia, valmiit kaupasta
 • Cocktailpiirakat (Lidl valmiiksi paistetut) ja munavoi
 • Linssisipsejä, eri lajeja
Huom! Voileipäkakun surkeat koristelut ovat omaa käsialaani; olen todella huono koristeluissa:/

Hedelmäiset tarjoilut

 • Cocktailtikuissa hedelmien- ja leipäjuuston paloja
 • Hedelmäpaloja ja kurkun paloja/kirsikkatomaatteja, joista voi itse koota tikun

Makeat tarjoilut

 • Täytekakku leipomosta + lisäkakku
 • Tiikerikakku
 • Marengit
 • Domino-keksejä
 • Kanelirengas-keksejä
 • Vaahtokarkkeja(sateenkaari)
 • Urjalan makeisten eri värisiä nallekarkkeja

Rippijuhlien juomat:

 • Alkumaljoissa Pommac
 • Kahvi, mehu
 • Limsaa

Rippikakku oli tosiaan paikallisesta leipomosta (Arina, Sastamala) tilattu, ”reilun 30 hengen kakku”. Ällistyimme lopputuloksen kokoa, sillä tästä olisi syönyt varmasti 50 henkeäkin! Meille jäi juhlien jälkeen siis itselle paljon herkuteltavaa, mutta en voi valittaa. Liian usein käy niin, ettei itselle jää mitään, kun vielä olisi mukava kuitenkin fiilistellä rauhassa juhlienkin jälkeen.

Rippijuhlien koristelu

Juhlien koristelua olin miettinyt kovasti etukäteen mutta kuten ennakoin, lopulta se meni vähän lonkalta, käyttäen jo kotoa löytyviä koristeita, joita on jäänyt paljon yli meidän häistä. Käytimme kaikkia mustia ja hopeisia koristeita (kaitaliina, timantit, rusetit).

Alla vielä joitakin tunnelmakuvia juhlista! Ihana päivä, ja sää oli täydellinen kesäjuhliin; ei satanut, mutta tuuli sopivasti niin että ulkonakin pystyi olemaan. Vieraita oli paikalla alle 30 henkilöä. Maljakoihin löysi tiensä neilikat ja ruiskaunokit sekä saniaisen lehdet, osin omalta kukkamaalta.

Rajasimme kutsuttavat vieraat lopulta alueellisesti eli ulkopuolelle nyt olosuhteiden takia jäivät kauempana uudellamaalla ja sen lähistöllä asuvat sukulaiset ja tutut. Uskon, että tämä oli ihan ok ja hyvä tapa toimia tässä ajassa ja koska meillä ei täällä paikallisesti ole nyt juurikaan ollut koronaa.

Lue myös

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 ajatuksia aiheesta “Kesäiset rippijuhlat takana!”