Skip to content

Keittiöremontti vanhaan taloon

Halpa keittiöremontti olisi tarpeen, mutta onko se mahdollista

Meillä on vanha keittiö, joka kaipaa modernia päivitystä tälle vuosisadalle. Putipuhtaana ja kaikki tasot tyhjänä tämäkin keittiö on hetken ihan ok, mutta kun jonkun kaapin avaa niin jo on kaikki levällään. Läheltä katsoessa huomaa että kaappien ovissa on jonkinnäköistä ikilikaa ja kulumia. Väri on lisäksi kamala kerman beige, tai mitenkähän sitä kuvaisi. Ovissa on kamalat koristeurat ja kulmat on pyöreät.

Ajatuksissa keittiöremonttia on jo suunniteltu ympäripyöreästi useamman kerran. Kaupoissa on valittu välitilan laattoja ja työtasoja ym. mutta eteenpäin ei ole vielä päästy. Lattiankin pinta täytyisi vaihtaa mitä todenäköisemmin, joten kyseessä ei ole ihan pieni ja nopea juttu, vaikka ei vaihtaisikaan kalusteita runkoja myöten.

Millainen olisi unelmien keittiö?

Unelmien keittiö olisi aikalailla jotakin ihan muuta kuin mitä se on nyt. Sävyt, seinät, kodinkoneet osittain ainakin – kaikki uusiksi. Kaappien paikkaa ei välttämättä tarvisi paljoakaan muuttaa – voitaisiin vaikka vaihtaa vain ovet.

Keittiörempan tekijä meillä onkin jo valittuna. Suuri kysymys kuuluu vaan, milloin saataisiin tehtyä tämä päivitys.

Vertailun jälkeen päädyimme Zla:han keittiön tekijänä koska tarpeemme on aika yksilöllinen, ja tämä tekijä on lähellä. Lisäksi on kiva että kaikki mahdolliset työvaiheet onnistuu yhdeltä tekijältä ja että voidaan itsekin osallistua työhön. Vielä ei ole yhtään varmaa mihin kaikkeen tarvitaan ulkopuolista apua.

Mustaa ja valkoista.. tai harmaata

Keittiö saisi päivityksen jälkeen olla väreiltään raikas. Valkoista ja valoisaa, mutta jotakin säväytystä myös. Varmastikin mukaan mustaa tai harmaata. Tässä on aika kivoja ideoita:

Zla toteuttaa keittiöiden lisäksi remontteja ja rakennustöitä laidasta laitaan joten se on hyvä kumppani, kun tarvetta saattaa olla monelle erilaiselle projektin osalle.

Tulevassa keittiössä pitää olla myös jotakin särmää, sipaus persoonallisuutta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 ajatuksia aiheesta “Keittiöremontti vanhaan taloon”