Voihan kevät? Joko se nyt tuli!

Kevät näyttää olevan täällä, koska jo viikon putkeen ollaan saatu nauttia loskasäästä. Vuoroin tihkuttaa vettä, vuoroin räntää. Kotipiha ja tiet ovat yhtä luistelujäätä. Ihan kiva että kevät tulee MUTTA nyt on meidän hiihtoloma! Ja kun me ei ehditty varaamaan mitään suunniteltua tai äkkilähtöä minnekään tänä vuonna, on vain spontaaneja ideoita, mitä tehdä lähellä kotia lasten kanssa. Tarvittaisiin siis lunta!

Laskettelu on ollut nuoresta saakka itselleni tosi rakas harrastus, joka sitten nyt ns. ruuhavuosina on usein jäänyt talvisin vain muutamaan kertaan tai jopa vain haaveeksi. Tänä talvena laitoin lopulta toivoni hiihtolomaan, sillä keskimmäinen pojistamme on nyt ollut kovin kiinnostunut oppimaan laskettelun salat. Ja mitä keliä onkaan tarjolla. Jäisessä rinteessä ei ole parasta harjoitella ekoja kertoja, tai lähes ekoja kertoja laskettelua.

Näyttää siltä, ettei vaihtoehtoja paljon ole tälle viikolle, joten se on vaan mentävä mäkeen tuli mitä tuli. Toivon, että keskimmäinen poitsumme oppisi nopeasti laskettelun ja innostuisi siitä, niin olisi taas kaveri rinteisiin kun vanhempi lapsi onkin jo 18-vuotias ja enemmän kulkee tietysti omien kavereiden kanssa kuin vanhempiensa.

Mitä muuta kevät tarkoittaa? Minulle ainakin sitä, että pian uskon mieleni alkavan taas jaksaa paremmin pitkän talvikaamoksen ja -väsymyksen jälkeen. Kevätaurinko tekee aina ihmeitä! Toiseksi odotan, että maa pian vähän sulaisi ja pääsisin siivoamaan kasvihuonettamme, jonka siistiminen jäi väliin syksyllä. Haaveenani on kylvää tänä keväänä ajoissa tomaatit yms.. niin että sitä satoakin ehtisi saada. Viime syksynä tomaattejakin kyllä alkoi tulla ja paljon mutta ne ehtivät sitten kylmettyä ennen kypsymistään, niin myöhässä olin kesän alussa näillä asioilla.

Kevättä kohti!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.