Matkailu Perhe

Scandic Pori kokemuksia perheenä – vastinetta rahalle vai huti?

Pitkän pohdinnan jälkeen teimme kesälomalla perheenä pienen miniloman kaikista kotimaan ja länsi-Suomen vaihtoehdoista sitten Poriin. Joku voisi kysyä, että miksi ihmeessä juuri sinne, kun eihän Porissa ole mitään! Olen kuitenkin eri mieltä.

En ole käynyt Porissa aiemmin henkilökohtaisesti, muuta kuin joskus nuorena opintomatkalla hyvin nopeasti. Sitäkin enemmän olen kuullut, miten ihana paikka on esimerkiksi Yyterin uimaranta tai miten hyvä shoppailupaikka on Porin Puuvilla! Piti siis päästä katsomaan viimein nämä paikat itsekin.

Majoittumiseen meillä valikoitui Porin Scandic, selailtuani muita tarjolla olevia vaihtoehtoja. Päädyin Scandiciin ensinnäkin hinnan takia, mutta myös varaustilanteen ja meidän akuutin tarpeen takia; kaikkialla muualla oli lähes täyttä! Tajusinkin sitten matkapäivänä että Porin Jazzit aloivat samoihin aikoihin – siinäpä syy miksi täyttä oli joka paikassa. Toiseksi halusin, että hotellista voi vaikka kävellä minne tahansa kuten syömään tai kauppoihin.

Varasimme meille kaksi huonetta, toiseen tuli lisävuode (levitettävä nojatuoli) meidän pienimmälle pojalle. Toiseen huoneeseen pääsivät isommat pojat.

Scandic Pori plussat

Hyvää Porin Scandicissa

  1. Sokkeloisen Porin keskellä heillä on oma maanalainen parkkihalli – ehdottomasti hyvä juttu.
  2. Siistit ja tilavat huoneet
  3. Huoneessa meillä oli vedenkeitin, saimme keittää itse pikakahvia. Molemmissa perushuoneissa oli minibaari.
  4. Erityistoiveet huomioitiin hyvin, mm. huoneen sijainnin, koon ja lisävuoteen suhteen.
  5. Aamupala oli hyvin runsas ja maittava, sisältyi huoneen hintaan.
  6. Vaikka hotelli sijaitsee keskellä kaupunkia, hyvin ahtaassa korttelikossa niin tunnelma oli hiljainen ja rauhallinen.
  7. Hotellin yhteydessä oleva ravintola on iso, siellä viihtyy varmasti (meidän vierailulla oli suljettu, paitsi aamupalalla).
  8. Ylimmässä kerroksessa on pieni kuntohuone ja sauna vieraiden käyttöön.

Miinukset Porin Scandicissa

  1. Sijainti oli hyvä juttu (lähellä palveluita) mutta myös huono – keskellä Porin ei niin kaunista betoniviidakkoa. Huoneen ikkunoista ei juuri näköaloja ollut, vaikka me saimme varmaankin ne parhaat mahdolliset näköalat mitä huonetasolla oli tarjolla.
  2. Hotellissa ei ollut yhdistettäviä huoneita perhe huomioiden. Tämä ei toisaalta haitannutkaan, mutta olisi ollut kivempi kulkea poikien huoneeseen kiertämättä aina käytävän kautta, meillä oli 2 huonetta.
  3. Hotelli oli pienempi kuin kuvista etukäteen kuvittelin. Sisääntuloaula on hyvin pikkuruinen kioskeineen, ja siinä hotelli sitten olikin. Tänne tullaan todellakin vain majoittumaan.

Ehdottomasti jos etsit perushyvää majoitusta itselle tai vaikkapa perheelle ja toivot rauhallista oloa lähellä palveluita, Porin Scandic on hyvä vaihtoehto, myös taloudellisesti!

Nämä maisemat löytyvät Scandic Porin kuntohuoneen pikku terassilta. Voi kun hotellihuoneessa olisi ollut samat!
Jaa juttu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *