Ihana salaisuus, jonka vain sinä tiedät

Miten piristää omaa mieltä milloin tahansa? Jollakin, mistä tulee itselle hyvä olo ja mieli, vaikka se ei päälle päin näkyisikään. Mikä piristää väsynyttä mieltä hektisessä maailmassa, jossa oikein mikään ei tunnu olevan kohdallaan juuri nyt? Tämä kirjoitus sisältää yhteistyö/suosittelulinkit.

Sanon sen: alusvaatteet. Ihan oikeasti! Keskustelin taannoin uuden yrittäjätutun ja asiakkaani, Evelace alusvaatteiden jälleenmyyjä Minna Runstenin kanssa, ja hän nosti ihanasti esiin tämän ajatuksen, että alusvaatteilla voi ilahduttaa ja piristää itseään.

Uusilla kauniilla alusvaatteilla voi antaa itselleen hyvää mieltä. Miksipä ei!

Vaikka alusvaatteet jäävätkin enimmäkseen kaikkien muiden vaatekerrosten alle ja näkymättömiin, niin Sinä tiedät niiden olevan siellä. Ja miten hyvältä tuntuukaan pitää yllä jotakin uutta ja ihanaa.

Mukavat ja itselle sopivat alusvaatteet ovat pukeutumisen A ja O

Sopivan kokoisissa ja miellyttävissä alusvaatteissa on helppoa tuntea olonsa hyväksi.

Milloin olet viimeksi hankkinut uusia alusvatteita? Joillekin omien alusvaatevarastojen uusiminen on säännöllistä, mutta voin sanoa että itse kuulun heihin, joille nämä hankinnat ovat yleensä se viimeinen juttu, jonka edelle menee ihan kaikki muut vaate- ja muut hankinnat sekä kaikki muiden tarpeet.

Voisinpa itse asiassa ottaa tästä vinkistä vaarin. Jospa niiden syksyisten kynttilöiden sijaan hankkisinkin jotain kivaa ylle – siis alle!

Tutustu myös Minnaan ja Evelace-alusvaatteisiin

Minna Runsten on Rajamäellä Nurmijärvellä toimiva yrittäjä. Hän myy Evelace-alusvaatteita kotiputiikistaan käsin. Myynnissä on laadukkaita alusvaatteita koko perheelle, ja naisille löytyy lisäksi yöpaitoja, sekä muotoilutuotteita ja uimapukuja.

Minnan kotiputiikkiin voi varata ajan henkilökohtaiselle palvelulle. Mikäli haluat viettää rentouttavaa yhteistä aikaa ystävien kanssa, samalla uusia alusvaatteita shoppaillen, niin Minnan kotiputiikin yhteydessä tämä onnistuu.

Tutustu Minnan toimintaan lisää täällä, ja seuraa Instagramissa täällä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.