Pienyrittälle ihanuuksia kevääseen

PSST.. pienyrittäjä! Mitä jos kuoriutuisit jo talvihorroksesta, kuin perhonen ja loistaisit loppuvuoden! Tarvitsetko apua digimarkkinoinnissa?

Koitan olla mainostamatta ylenpalttisesti täällä blogissa kaupallisesti omia palveluitani, mutta tässä pieni nosto kevääseen. Pienyrittäjyys ja erityisesti yksinyrittäjyys on omalla tavallaan ihanaa ja palkitsevaa. Yrittäjyyden parhaat puolet, kun saa itse päättää mitä tekee ja usein myös vähän milloin tekee sekä kehittää omaa työtään ja itseään vapaasti, pitävät meidät kiinni puurtamisen ilossa vaikka vaikeaa usein onkin.

Monet meistä pienistä yrittäjistä kärvistelevät toimeentulon kanssa ja elävät kädestä suuhun. Tällöin on mahdotonta miettiä markkinointiin panostamista isossa mittakaavassa. Kunnon markkinointiponnistukset varmasti auttaisi taloudellisesti, mutta kun maksutta ei mitään saa ja velkaantuminen varsinkin markkinoinnin takia on poissuljettua, näinä aikoina kun kaikki raha on tiukassa ihan jokaisella.

Mitä pienyrittäjä voi tehdä? Yrittää somettaa edes jotakin itse kiireen keskellä? Näpytellä uutiskirjeitä ja blogeja yön tunteina, kun muuten näille ei jää aikaa?

Tässä pieni keväinen kädenojennus sinulle pienyrittäjä, bloggaaja tai sisällöntuottaja. Tehdään töitä yhdessä. <3

Kurkkaa kevätedut pienyrittäjän kotisivuille & someen tästä >>

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.