Skip to content

Freelancer-portaalit ja alustat – aloita etätyö kotoa käsin

Tässä jakoon lista freelancer-portaaleista ja sivustoista, jonne voi rekisteröityä kuka tahansa ja alkaa työskentelemään itselle sopivien toimeksiantojen parissa tai mainostamaan omaa osaamistaan! Päivitän listaa, kun uusia palveluita tulee vastaan. Voit myös vinkata hyvän palvelun.

Suomalaiset ja suomenkieliset freelancer-palvelut

Ulkomaiset freelancer-palvelut

Alla olevissa palveluissa on mahdollista tehdä töitä virtuaalisesti yrityksille ympäri maailman! Monet yritykset myös ulkomailla tarvitsevat suomen kielen osaajia mm. käännös-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtäviin.

Ohjelmointi- ja IT-alaan liittyvät palvelut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 ajatuksia aiheesta “Freelancer-portaalit ja alustat – aloita etätyö kotoa käsin”