Skip to content

Heidi Halonen | Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Arjenkauppa.fi, supernopea hyvinvoinnin verkkokauppa

Kaupallinen yhteistyö Arjenkauppa.fi kanssa. Alekoodi blogin lopussa!

Verkkokauppoja löytyy nykyään joka lähtöön, mutta lopulta ihan kaikki eivät ole keskenään yhtä laadukkaita mitä tulee tekniseen toimivuuteen, palveluun ja toimituksen sujuvuuteen.

Tilasin meille Arjenkaupasta erilaisia vitamiineja hyvinvoinnin tueksi. Lisäksi mukaan tarttui mm. puhdistusliinoja siivoukseen. Olen ahkera etsimään aina vitamiineja ja muita hyvinvointituotteita netistä, koska ensinnäkin meidän lähikaupasta ei löydy ihan kaikkea ja toiseksi, koska korona. Helpompaa on siis tilata netistä, jos ei ole ihan pakko lähteä kauemmas isompiin kauppoihin.

Tässä tulee aina vaan vastaan se ongelma että eri verkkokaupoissa voi hinnat, toimituskulut ja toimitusajat erota tosi paljonkin toisistaan, ja on niin uuvuttavaa alkaa vertailemaan niitä. Nyt vaikuttaa siltä, että näille perusvitamiineille on ainakin löytynyt hyvä paikka, mistä tilata!

Verkkokauppa, jonka toimitusaika oli ennätysnopea

Niin tottuneena pidentyneisiin toimitusaikoihin en odottanut sen suhteen juuri mitään, että koska saisin tilaukseni kotiin. Ilo ja yllätys oli melkoinen, kun vain yhden vuorokauden jälkeen puhelimeen ilmestyikin ilmoitus saapuneesta paketista! Ja toimitus oli vielä ilmainen!

Hyvinvointi-, ihonhoito- ja terveystuotteet sekä kodin arjen siivoustuotteet samasta paikasta

Arjenkauppa.fi valikoimaan kuuluu tuotteita vitamiineista alusvaatteisiin ja siivoustuotteisiin. Ihastuin laajaan valikoimaan L300-ihonhoitotuotteita, joista L300 30ml Vitamin C -seerumi päätyikin kokeiluuni, ja on aivan ihana keväisen hehkun lisääjä kasvoille!

Pureskeltavat ja pehmeät vitamiinit on mahtava keksintö!

Tilasin meidän perheelle lapsille Sana-sol vitanallet -monivitamiinia ja aikuisille Sana-sol Vitabons vadelma -monivitamiinia. En ole ennen itse kokeillut pureskeltavaa monivitamiinia, vaan sitä on ollut käytössä vain lapsilla. Täytyy sanoa, että aika hyvää on! Ja jotenkin sitä muistaa helpommin ottaa vitamiinin joka päivä, kun se on niin hyvääkin!

Arjenkaupasta löytyy valikoima laadukkaita alusvaatteitakin! Näihin täytyy palata itse myöhemmin!

Alekoodi Arjenkauppa.fi verkkokauppaan

Alekoodilla HEIDIALONE30 saat -30% alennusta koko verkkokaupan valikoimasta, 30.6.2021 saakka! Tutustu valikoimaan tästä.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *