Skip to content

Heidi Halonen | Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Mökkielämää Pyhätunturilla Lapissa

Yhteistyössä Pyhäkirnu

Haaveiletko lomasta Lapissa? Tässä esittelyssä aivan ihana vuokramökki joka sijaitsee Pyhätunturin vieressä, vain kävelymatkan päässä kaupasta, loma-aktiviteeteista ja laskettelurinteestä!

Olin itsekin haaveillut lomasta Lapissa ties kuinka kauan, siis monta vuotta ennen viime hiihtolomaa. Tämän vuoden reissu laitettiinkin sitten lukkoon jo melkeinpä 1,5 vuotta ennen lomaa, ja niinhän siinä kävi että kurja korona tuli väliin kesken kaiken ja piti meitä aikalailla jännityksessä loppuun saakka, että päästäänkö reissuun ja uskaltaako sinne ylipäätään lähteä. Onneksi uskallettiin!

Pyhäkirnu – kompakti ja moderni hirsimökki Lapista Pyhältä

Pyhäkirnu on juuri sopivan kokoinen, moderni mökki josta löytyy kaikki mitä arkeen lomalla tarvitaan; hyvin makuutiloja (6hlö), sauna+suihku, monipuolinen keittö, upea terassi ja pihalla kaiken kruunaa uudehko moderni kesäolohuone. Raikas ja nykyaikainen ilme ja sisustus sekä takaavat viihtyvyyden.

Mökin varustelu on kaiken kattava, eikä lomailijan tarvitse varata mukaan mitään muuta kuin perusjutut; ruokaa, petivaatteet ja muut omat henkilökohtaiset lomavarusteet. Kaikkea muuta löytyy jo valmiina. Eniten meitä miellytti mökin valoisa keittiö ja sen varustelu, sekä ruokapöydän syvennys jossa oli ihanaa nauttia aamuauringosta kera kahvin jokaisena lomapäivänä! Keittössä on suuret ikkunat joka suuntaan, ja pöydän äärestä voi nähdä jopa vilauksen Pyhän huippuakin!

Parasta mökillä

Lasten mieleen eniten oli ehdottomasti mökin yläkerta, josta löytyy makuutilat yhteensä neljälle henkilölle. Kahdelle hengelle on yläkerrassa ihan oma erillinen pieni huone, ja kaksi muuta sänkyä ovat ns. parviosassa. Lapset viihtyivätkin yläkerrassa suuren osan ajasta leikkien tai pelaten silloin kun oltiin vain mökissä sisällä aikaa viettämässä.

Ja lattialämmitys! Mitä ihanaa luksusta meille, joilla ei moista kotona ole! Mökistä löytyy lisäksi puilla lämpiävä takka jolla saa lisätunnelmaa iltoihin. Mökin pihassa komeilee lisäksi autokatos ja varasto.

Jos aika käy tylsäksi eikä ole muistanut ottaa mukaan pelejä tai muuta kotoa, niin mökiltä löytyy niitäkin, sekä lajitelma elokuvia joita katsoa! Kaikkea on mietitty.:)

Mökki Lapista – paras tapa lomailla kotimaassa?

Mökkiloma Lapissa on mielestäni ihan paras tapa lomailla Suomessa! Pyhä kannattaa valita lomakohteeksi, jos etsii luonnonrauhaa, monipuolisia aktiviteetteja ja rauhallista ympäristöä rentoutua (ei suurimpien keskusten vilinää). Pyhällä ollessa saa tavallaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla, koska ihan lähellä komeilee myös Luostotunturi laskettelurinteineen ja luontoreitteineen.

Tutustu mökkiin: www.pyhakirnu.fi

Lue myös:
– Unelmana talviloma lapissa
– Meidän Lapin matka ja korona
– Lapin matka osa 1: 12 tunnin ajomatka lasten kanssa
– Lapin matka osa 2: Tekemistä Lapissa

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *