Skip to content

Testissä hampaiden valkaisu kotona, Smileo

Kaupallinen yhteistyö Smileon kanssa.

Hampaani ovat olleet vuosikymmenen, ellei kaksikin jo todella keltaiset, koska kahvi. Teini-iästä saakka on tullut juotua kahvia, aikuisena koko ajan kasvavia määriä ja hampaat eivät todellakaan ole kiittäneet loistollaan siitä elämäntavasta! Erilaisia tee-se-itse -menetelmiä hampaiden valkaisusta on tullut tutkittua, mutta ei kokeiltua. Nyt sitten päätin lähteä testaamaan, voiko hampaat saada valkeammiksi itse, Smileon kanssa.

Smileo hampaiden valkaisu -setin sisältö

Smileon hampaiden valkaisusetti sisältää Smileo LED-valkaisulampun, Smileo valkaisugeelit, käyttöohjeet sekä sävykartan valkaisutulosten seuraamista varten. Setin käyttäminen on helppoa, vaikka pakkauksen monta eri osaa voikin ensin hämätä muuta luulemaan. Käyttö menee näin lyhkäisyydessään: 1. Pese hampaat, 2. kiinnitä suumuotti led-lamppuun, 2. lisää valkaisugeeliä muottiin, 3. laita led-lamppu(muotti) hampaiden väliin ja pidä 10-30 min, 4. Huuhtele suu, 5. Pese muotti.

Lähtötilanne

Lähtötilanne hampaiden kanssa oli siis, noh, todella keltainen. Sellainen, että hymyään jo melkein häpeää kunnes sitä näkee vastaan tulevan muita samanlaisia hampaita ja ymmärtää, että tälläisiltä ne normaalit hampaat taitaakin näyttää tässä iässä :D. Valkoisempia hampaita kyllä kuitenkin näkee myös luonnostaan joillakin, ehkäpä vähemmän kahvia elämässään nauttineilla.

Ensimmäisen päivän kokemus Smileosta

No niin, ensimmäinen Smileo-setin käyttökerta oli aika jännä. En ollut aivan varma mitä olin tekemässä mutta hyvillä kuvallisilla ohjeilla siitä selvisi. Valkaisusetin suu-osan, eli led-lampun pitäminen suussa oli itselleni pahin osa kokeilua. Ohjeen mukaan valoa tulisi pitää kerrallaan päällä vähintään 10 minuuttia, max. 20-30min. En pystynyt aluksi pitämään kuin nippa nappa sen kymmenen minuuttia, koska jännitin leukalihaksia liikaa. Seuraavilla kerroilla rutiini kyllä jo helpotti, mutta olen pitänyt valoa hampaissa vain 10 min kerrallaan.

Smileo hampaiden valkaisu -setin käyttö on helppoa

Minulla ei ollut hampaiden valkaisusta oikein mitään ennakko-odotuksia ennen tätä kokeilua. En tiennyt kovinkaan tarkkaan, että millaisia nämä setit ja aineet hampaiden valkaisuun ovat, tai sitä, miten niitä käytetään. Pakkauksen selkeillä ohjeilla pääsi kuitenkin helposti ja nopeasti jyvälle asiasta. Smileo-hampaidenvalkaisusetin käytöstä on helppo tehdä itselleen säännöllinen rutiini.

Smileon tuotteella hampaidenvalkaisu on turvallista itse tehden. Vaikuttavat aineet eivät sisällä peroksideja. Valkaisuteho perustuu UV-valotekniikkaan.

Kokemus ja lopputulos: Smileo hampaiden valkaisu kotona tehden

Olin alkuun hieman skeptinen kokeilun suhteen, vaikka hampaiden valkaisu itse olikin ollut kauan suunnitelmissa, tavalla tai toisella. Kuitenkin 7 päivän jälkeen, tarkkaan eri valaistuksissa vertailtuani lähtötilanteen sävyyn hampaita, on todettava niiden vaalenneen ainakin 2 sävyä! Uskon että olisin päässyt parempaan tulokseen, jos olisin malttanut pitää muottia kauemmin suussa päivittäin. Aika jäi useimmiten 10 minuuttiin ja alkuun lyhyemmäksikin, niin nyt päästiin tähän tällä kertaa. Vain 10 minuuttia siis varmasti riittää tuloksiin!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ajatus aiheesta “Testissä hampaiden valkaisu kotona, Smileo”