Skip to content

Kesä 2021 – 10 odottamisen arvoista asiaa

Kevät 2021 on täällä, ja sitten pian kesäkin! Ainakin melkein! Kun ikkunasta katsoo ulos, kevät ei vielä ihan joka vilkaisulla välity, mutta kyllä se sieltä tulee varmasti.. pikkuhiljaa. Kevät on mun mielestä ehkäpä vuoden paras aika, vaikka kesä lopulta taitaa viedä voiton lämmöllään. Odotan kesää kovasti, vaikka nyt täytyy kyllä todeta ettei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä siitä tulee. Heikkeneekö korona tällä kertaa kesäksi?

Näitä asioita odotan kesältä 2021

Tavoitteena hyvä olo itsellä ja muilla!

 1. Panostus omaan hyvinvointiin
  Tämä on sellainen asia, jota jo olenkin viritellyt eli nyt on aika panostaa omaan ja läheisten hyvinvointiin, läsnäoloon ja yhdessä tekemiseen. Pitikin aloittaa jo heti alkuvuodesta herkkulakko ja juomaan vettä kunnolla pitkästä aikaa, sekä syömään kevyemmin ja säännöllisemmin, mutta ei siitä vielä mitään oikein tullut. Nyt on mennut muutama viikko lupaavasti ja kesällä toivon, että tuloksia tuntuu jossakin!
 2. Vähemmän työstressiä
  En halua enää yhtäkään lomaa tai kesää, jolloin mietin kuitenkin vain töitä tai sitä, ettei niitä töitä (ja siis rahaa) ole tarpeeksi. Yritän parhaani jo nyt katsoa tulevaankin ja saada vähän sukan varteen jotakin, jos ehkä, pienen lomareissun voisi tehdä kesälläkin.. jonnekin lähelle perheen kanssa.
 3. Valoisat aamut!
  Aurinkoiset aamut on parhaita kesällä, vaikka toisinaan olen niitä kironnutkin koska usein on käynyt niin, että jos muuten saisi nukkua pitkään(eli pienin lapsista ei herätä) niin sitten mieli päättääkin herätä aikaisin siihen valoon.. eikä nuku enää. Mutta, se on parasta se!
 4. Kesäjuhlat
  Saattaapi olla että saa tai saattaapi olla että tänä kesänä ei saa pitää suuria juhlia, mutta meidän vanhimman pojan ainakin pitäisi päästä ripille kesällä. Ja kyllähän sitä jotenkin juhlitaan, vaikka sitten vain perheen kesken jos ei muuten saa kokoontua. Toivottavasti edes pienet juhlat onnistuu, koska kesäjuhlia on kiva suunnitella!
 5. Kesäkukat
  Omaa pihaa on ihanaa päästä taas vähän kuokkimaan ja suunnittelemaan. Jospa tänä kesänä olisi aikaa miettiä ja tehdä enemmän. Me ei olla saatu pihalle tehtyä oikein mitään muutoksia moneen vuoteen.. Uusia pitäisi kukkamaa viimeinkin, ja vähän muutakin.
 6. Kävelylenkit luonnossa
  Kesämaisemat ja kesän tuoksut, mikä on sen parempaa sielunhoitoa?
 7. Helppo pukeutuminen
  Olen niiin kyllästynyt kuraisiin ja märkiin lastenvaatteisiin, enkä ole yksin asian kanssa varmastikaan!! Ja se tappelu kun taaperoa yrittää änkeä toppavaatteisiin! Söpöhön se lötkö meritähti on lattialla mutta helpomminkin voisi olla! Voi kun voisikin jo astella ulos heittämällä vaan kengät tai läpyskät jalkaan! Tai ei aina edes niitäkään!
 8. Vapaampaa arkea
  Voi olla ettei korona paljoa helpota kesäksi, mutta uskon että kuitenkin arki helpottuu taas ja sitä voi ehkä hitusen vapaammin olla ja mennä! Ajattele, jos voisikin joku päivä pitkästä aikaa mennä kauppaan ilman maskia! Joo, kyllähän osa meneekin nytkin vailla huolen häivää, mutta itse en voisi. Mutta, ehkä kesällä..
 9. Haaveena telttailu pihalla
  Viime kesänä jäi sitten nukkumatta teltassa lasten kanssa vaikka piti monesti. Jospa nyt sitten. Se olisi aika kivaa! Kerran kasattiin teltta trampoliinin päälle. En tiedä pystynkö itse sillä alustalla nukkumaan, mieluummin ehkä perinteisesti maassa kuitenkin!
 10. Uskaltaisikohan haaveilla kesäisestä ”roadtripistä”?
  En usko että kerkeämme kovasti matkustelemaan kesällä, edes kotimaassa mutta joku pieni irtiotto olisi kiva. Jospa sitä pääsisi toteuttamaan pitkäaikaisen haaveen asuntoautolla reissaamisesta.

Kyllä kesää kannattaa odottaa, vaikka ajat on mitä on!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ajatus aiheesta “Kesä 2021 – 10 odottamisen arvoista asiaa”