Skip to content

Saatiinpa vihdoin omat unelmien tuttinauha ja purulelu

Yhteistyössä Miumiu-tuttinauhat. Tuttinauhoja ja puruleluja löytyy markkinoilta nykyään jos jonkin näköisiä. Samoin löytyy imetyskoruja, jotka on valmistettu pehmeistä silikonihelmistä. Näistä erilaisista silikonihelmituotteista onkin levinnyt aikamoinen villitys vuosien mittaan maailmalle, myös Suomeen, ja tuotteiden tekijöitä löytyy nyt useita harrastajista yrittäjiin.

Itse olen tähän saakka vain ihastellut näitä tuotteita. Keskimäisen pojan ollessa pieni, ajatuksissani oli ostaa imetyskoru – muistaakseni näitä alkoi olla myynnissä jo silloin joitakin. Jouduin olemaan pitkään imettäessä nipisteltävänä joten koru olisi ollut suuri helpotus! Ajatukseksi se silloin kuitenkin jäi, ja nyt sitten pienintä poikaa odottaessa silikonihelmet tulivat taas vastaan, mutta hankittua ei tullut ja imetyskin jäi sitten tällä kertaa vain yritykseksi.

Kiitos Miumiu-tuttinauhojen, saimme pojalle leluksi kuitenkin näitä silikonihelmituotteita purulelun, helmien ja tuttinauhan muodossa. Tuotteet ovat ihania, eivätkä mene puremalla rikki kuten jostain syystä pelkäsin, koska pojalla on hampaita jo useampia – ja sitä puruvoimaa:).

Tuttinauhat ja silikonihelmituotteet saa tilauksesta toiveen mukaan

Pojan purulelu ja tuttinauhat sävy sävyssä tietenkin:)

Miumiu-tuttinauhat, -purulelut ja muut tuotteet valmistetaan tilauksesta toiveiden mukaan, luovuudella ja ripauksella mielikuvitusta. Materiaaleina tuotteissa käytetään vain luotettujen suomalaisten maahantuojien tutkittuja ja testattuja tuotteita. Tuotteet eivät sisällä PBA:ta, PVC:tä tai flataatteja.

Materiaaleina tuotteissa voidaan käyttää toiveiden mukaan eri kokoisten silikonihelmien lisäksi esimerkiksi silikonisia eläinhahmoja ja muita muotoja sekä puisia helmiä ja renkaita.

Mitä kaikkea silikonihelmistä voi tehdä?

Silikonihelmistä ja puurenkaista voi teettää vaikka mitä! Puruleluja, tuttinauhan, helmet ranteen ympärille ja kaulaan (äidille ja isommalle lapselle), imetyskorun tai vaunulelun. Lelukaareen voi myös suunnitella omannäköisiä roikkuvia koristeita. Silikonihelmet ovat omiaan myös terapeuttisiin tarkoituksiin lapsille, vaikkapa sorminäppäryyden kehittämiseen.

Ja mikä ihana lahjaidea onkaan äidille tai lapselle teetetyt silikonihelmet, jossakin edellä luetellussa muodossa.

Tutustu Miumiu-tuttinauhojen tuotteisiin Instagramissa @miumiu.tuttinauhat tai tee tilaus. Jos haluat räätälöidyn nauhan tai muun tuotteen, ota ensin yhteyttä viestillä.

Osallistu arvontaan ja voita oman näköinen purulelu tai tuttinauha

Osallistu arvontaan Instagramissa (@heidihalone) ja voita tuttinauha tai purulelu, jonka ilmeen saat itse päättää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.