Käärijän vihreä toukokuu

Euroviisut ovat joka vuosi odotettu tapahtuma monissa kodeissa ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella. Se on yksi ilmeinen niistä tapahtumista, joka saa ihmiset kokoontumaan yhteen katsomaan televisiota, syömään herkkuja ja viettämään aikaa yhdessä.

Meille Euroviisut ei ole ollut koskaan niin tärkeä hetki, vaan lähes kaikki kisat aiemmin ovat menneet ohi niin että voittajatieto on luettu jälkikäteen uutisista. Kunnes nyt, en tiedä edes miksi, mutta niin vaan ollaan töllötetty semifinaalit alusta loppuun hurraten arvostellen laulajia, pitäen peukkuja Käärijälle. Ja vitsi miten tänään jännittää finaalin alla.. ihan uskomatonta. Tänään juhlittiin jo myös keskimmäisen pojan 12v. synttäreitä pohjiksi.

Kun ajatellaan Euroviisuja ja perhettä, monille tulee mieleen lapsuusmuistot, jolloin istuttiin koko perheen kanssa sohvalla katsomassa kilpailua. Muistan itsekin tämän omasta lapsuudesta kyllä, mutta omassa aikuisuudessa viisut unohtui parikymppisenä nopeasti.

Euroviisut ovat hyvää viihdettä ja niistä saa yleissivistystäkin

Euroviisut voivat olla hyvä tapa tutustua uusiin musiikkityyleihin ja kulttuureihin. Joka vuosi kilpailussa esiintyy laulajia eri maista ja eri kielillä, mikä voi olla hyvä tilaisuus oppia uusia sanoja ja fraaseja eri kielillä. Lisäksi kilpailun aikana nähdään usein erilaisia pukuja, tansseja ja lavasteita, jotka voivat antaa meille pienen kurkistuksen muiden maiden kulttuuriin ja taiteeseen.

Kaiken kaikkiaan Euroviisut ovat hyvä tapa yhdistää perhettä ja luoda uusia muistoja yhdessä. Ehkäpä tämä meidän edustajan onnistunut brändäys – vahingossa tai tahallisesti luotu imago josta sai alkunsa Käärijä buumi joka paikassa vihreänä värinä, lisäsi Euroviisu-huumaa ja sai salaa houkuteltua tälläiset kymmeniä vuosia sivussa olleet katsojat takaisin.

Näin toissapäivänä netissä myynnissä yhden vihreän ”käärijä rypäleen” hintaan 49e. Eilen löytyi Käärijäsakset hintaan 70 000 000e. Tänään mietin, laittaisimmeko myyntiin omat käärijän vihreät seinähyllyt joita ei saa enää mistään. Kaikenlaista sitä 😀

Joten asettakaamme TV päälle, nauttikaamme herkuista ja laulakaamme yhdessä Euroviisujen aikana! Käärijä voittoon! Cha cha cha chaa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.