Mitä jos panostaisit itsesi hyvään oloon vuonna 2023?

Minä nimittäin aion panostaa. Hyvä olo tarkoittaa itselleni sitä, että kirjaimellisesti oloni on hyvä, olipa sitten meneillään hektinen arki, lomafiilis tai viikonloppu. Hyvä olo on moniulotteinen ja monenkirjava termi.

Kevyesti ajateltuna hyvä olo on vain sitä, että asiat ovat hyvin ulkoa päin ja yleensäkin elämä hallinnassa, mutta syvemmältä katsottuna ihmisellä pitää olla myös oikeasti hyvä olla omissa nahoissaan, niin kotona kuin töissä. Hyvä olo näkyy ja huokuu myös ulospäin. Kun yrityksessä on työyhteisöllä hyvä olo, asiakkaat hyötyvät ja koko yritys toimii tehokkaammin. Kerron jäljempänä miten aion ensi vuonna panostaa omaan hyvään olooni!

Hyvää oloa ja kauneuspalveluja Riihimäeltä

Tämä blogi on yhteistyökirjoitus Kauneuskeskus BB:n kanssa. Kauneuskeskus BB on kokonaisvaltainen kauneushoitola Riihimäen keskustassa. Palveluihin kuuluu kampaamopalvelut, kosmetologipalvelut, kynsipalvelut, ripsienpidennykset, hieronta, täyteainehoidot, kulmien microblading, hammaskorut sekä lävistykset eli aika lailla kaikkea, mitä vaan mieleen tulee! BB:ssä työskentelee yhteensä 8 koko- ja osa-aikaista yrittäjää.

Mitä tulee hyvään oloon, niin se huokuu myös tästä yrityksestä ulospäin, sillä hyvä olo kuuluu tietenkin myös ja erityisesti työpaikoille. Kauneushoitola BB:n arvoja ovat ammattitaito, välittäminen, uudistuminen ja asiakaslähtöisyys. Yrityksessä panostetaan jatkuvaan kouluttautumiseen nykyisisten ja uusien palveluiden osalta.

”Me ollaan erittäin läheisiä ja viestitellään porukalla päivittäin. Mä oon pyörittänyt liikettä nyt 8 vuotta ja voin kutsua kaikkia työkavereita ystävikseni. ☺️”

Kati, BB:n omistaja ja parturi-kampaaja

Miten olisi hemmottelupaketti itselle uuden vuoden kunniaksi?

Loppuvuosi on useimmiten hyvin hektistä aikaa kaikille, jolloin voi tuntua siltä etteivät aivot ehdi oikein vielä joulunakaan pysähtyä nauttimaan hetkestä. Jos välipäivinä täytyy rynnätä taas töihin, odotettu joulufiilis voi olla ohi nopeasti. Vuoden vaihtuessa on todellakin syytä ottaa pientä aikalisää, joka onnistuu esimerkiksi Kauneuskeskus BB:n hemmottelupaketilla. Voit saada tämän paketin myötä itsellesi Lumouksen, Unelman tai Paratiisin – miltä kuulostaa?

Minun uusi vuosi ja miten panostan hyvään olooni

Vuosi vaihtuu kohdallani tällä kertaa tosi kiireisenä, koska asiakkaita on paljon (ja olen kiitollinen siitä!), ja kaikenlaista tekemistä riittää. Tänäänkin tuntuu siltä, ettei päivässä riitä tunnit kaikkeen mitä minun piti ehtiä tekemään töihin liittyen, joten tässä istun vielä – taas – kuudenkin jälkeen illalla näpyttelemässä.

Hyvästä olosta – uskaltauduin juuri äsken sanomaan EI uudelle työlle, jota olin jo ehtinyt vähän aloittaa. Omat tuntemukseni sanoivat kuitenkin toistamiseen että tuosta tehtävästä tulisi liiaksi päiviäni sekottavaa ainesta työarkeeni. Siispä uskaltauduin sanomaan ei, ja se oli ok. Ja se helpotti heti, vaikka etukäteen tavallaan pelotti. Aion siis sanoa enemmän ei, silloin kun se on oman hyvinvointini kannalta parempi sanoa.

Aion myös panostaa tulevana vuotena ajanhallinan taitojeni kehittämiseen. Haluaisin oppia keinoja nopeuttaa asioita ja myöskin hallita tehtäviä sujuvammin, niin että ne tulisi tehtyä oikeassa järjestyksessäkin. Vielä pitäisi oppia lisää myös sietämään keskeneräisyyttä ja sitä, että asioita voi aina jatkaa huomennakin!

Kolmanneksi mielessäni on pyörinyt nuo aluksi toteamani kevyemmät ihanat asiat. Haluan panostaa siihen, että peilistäkin katsoisi sellainen Heidi, joka jossain määrin tykkää peilikuvastaan. Haaveilen kampaamoajan varaamisesta alkuvuoteen, jolloin hullut hiukseni saisi pitkän pitkästä aikaa jotain uutta lookkia. Olen pitkään haaveillut myös mahdollisesta silmien kestorajauksesta ja/tai silmäripsien kestotaivutuksesta. Saapa nähdä, lähdenkö näihin ”turhuuksiin” satsaamaan. 40 vuotta ikää vaanii ihan kulman takana parin viikon päässä, joten tässä saattaa piileä jokin pieni neljänkympin kriisikin, joka näyttäytyy haluna panostaa asioihin, jotka pikku hiljaa alkavat repsottaa – kenties 😀 .

Tutustu vielä tästä Kauneuskeskus BB:n maailmaan, jos et sitä vielä tehnyt!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ajatus aiheesta “Mitä jos panostaisit itsesi hyvään oloon vuonna 2023?”

.