Ihanaa ihanampi syyspipo + alekoodi

Sain ihanaakin ihanamman pipon ja yhteensopivan kaulurin nettihattu.fi -verkkokaupasta. Vaikka kyseessä on aika pikku juttu ja asuste, niin miten hyvän mielen sillä saakaan! Olen aivan ihastunut tähän settiin! Tämä julkaisu liittyy kaupalliseen yhteistyöhön Instagram-tililläni.

Minulla on ollut pipoja hyvin vähän omassa kaapissani kautta aikojen, ja tällainen sopivan ohut syys/kevätpipo on puuttunut jo vuosikausia omasta asustevalikoimastani, mutta eipä puutu enää! Nettihattu.fi valikoimassa on niin paljon ihania erilaisia kuoseja luontoon, eläimiin yms. liittyen että en meinannut osata päättää omaani millään.

Päätinpä sitten repäistä, ja ottaa tälläisen vahvemman kontrastin kuosin, mitä en normaalisti valitsisi, koska kaikki hempeä ja vaaleanpunainen vetää aina ensin puoleensa.

Pipot netistä nettihattu.fi

Nettihatusta löydät ihanat pipot, myös heijastin painatuksella

Nettihatusta löytyy laaja valikoima hullaannuttavan ihania pipoja erilaisilla kuoseilla aikuisille ja lapsille. Voit myös valita talveen upean pipon heijastavalla painatuksella, niin näyt pimeässä.

Alekoodilla alennusta normaalihintaisista pipoista

Alekoodilla SYKSY20 saat -20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista Nettihattu-verkkokaupassa. Alekoodi on voimassa 30.9.2022 saakka.

TILAA OMA PIPOSI TÄSTÄ.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.