Skip to content

Tee unelmista totta helposti

Unelmoitko sinäkin työhön liittyen jostakin uudesta? Me kaikki unelmoimme, koska aina arki ei ole sitä kivointa ja joka työssä on huonojakin päiviä. Voisi sanoa, että on ihan normaalia haaveilla tekevänsä jotain muuta. Yleensäkin elämässä, harvoin kukaan on koskaan täysin tyytyväinen siihen, missä on!

Millainen on Sinun haaveesi?

Jos olet unelmoinut joskus jostakin ”omasta jutusta”, omasta yrityksestä tai itsenäisestä, omasta ja itse luodusta työstä niin millainen on haaveesi? Voisiko sen toteuttaa oikeasti ja MIKSI EI VOISI? Kovin helposti sitä tulee lytättyä omat unelmat erilaisten – oikeasti tekosyiden – takia, kuten että

  • yrittäjäksi ryhtyminen on työlästä,
  • lisätyö veisi liikaa aikaani,
  • ei minusta kuitenkaan ole siihen,
  • kaikki menisi liian monimutkaiseksi.

Jos esteesi ovat edellä mainitun kaltaisia, ne on voivat olla helpostikin voitettavissa! Yrittäjäksi voi ryhtyä sivutoimisestikin, luopumatta omasta päätyöstä. Ja mikä vielä helpompaa, yrittäjäksi voi alkaa kuka tahansa ilman paperisotaa tai byrokratiaa, kun alkaa kevytyrittäjäksi.

Kevytyrittäjänä voit aloittaa oikeasti, ja vaikka heti oman unelmasi toteuttamisen, ja yrityksen perustamiseen liittyvän byrokratian sijaan keskittyä olennaiseen; oman palvelun muotoiluun ja markkinointiin.

Lataa alta 90 etätyöideaa, joita voit toteuttaa kotoa käsin, myös kevytyrittäjänä!


Tutustu myös

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 ajatuksia aiheesta “Tee unelmista totta helposti”