Skip to content

Heidi Halonen | Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Älä koskaan tee näin tai noin!

Teetkö sinäkin tämän virheen uutisten kanssa? Luetko siis paljon (liikaa) höpönlöpön-uutisia niin kuin minä? Näin ei pitäisi varmastikaan olla, mutta ensisijainen uutiskanavani on useimmiten Iltalehti tai Iltasanomat ja vastaavat, joista selailen päivän aikana uutisia. Tiedostan hyvin sen, että luotettavammat uutiset tai ainakin vähemmän klikkiotsikoita olisi muissa uutislähteissä. Mutta kun höpölöpö-jutut ne vaan ovat niin mukavaa luettavaa! Ne keventävät päivää ja aivojen kuormitusta kivasti kahvimukin äärellä!

Teetkö sinäkin tämän VIRHEEN?

Teetkö sinäkin tämän virheen tai älä koskaan tee näin tai noin! Tuttuja otsikoita? Tänään törmäsin taas tälläiseen vastaavaan ja hairahdin klikkaamaan otsikkoa Älä koskaan tee näin alumiinifoliolle! Oikeasti, en tiedä mitä kuvittelin artikkelin sisältävän mutta itselleni ei ikinä tulisi mieleen laittaa foliota mikroon tai edes uuniinkaan. Nämä uutisjutut ovat hauskoja!XD Laittaisitko itse folion mikroon?

Kun googlettaa ”Teetkö sinäkin tämän virheen” täytyy todeta että eihän tässä osaa ollenkaan olla ja elää oikein, koska tulokset näyttävät tältä:

 • Teetkö sinäkin tämän virheen, kun laitat aurinkovoidetta?
 • Teetkö sinäkin tämän virheen käsidesin kanssa?
 • Teetkö sinäkin tämän virheen kauppareissulla?
 • Teetkö sinäkin tämän virheen, kun palautat paristoja?
 • Teetkö sinäkin tämän virheen joulukinkun kanssa?
 • Teetkö sinäkin tämän virheen pyykinpesussa?

Paras viime aikainen virheen listaus artikkeli taisi olla MTV:n uutisten juttu kaikista asioista jotka mahdollisesti teit väärin vuonna 2020. Ihan kaiken voi siis tehdä väärin!

Niin paljon tulee tehtyä virheitä…

Mitä jos kääntäisikin uutisotsikoinnin toisin päin?

”Näin onnistut”, ”Sinäkin osaat”, ”Taitavat tekevät sen näin”, eikö nämä olisikin parempia ja kannustavampia otsikoita? Virheen syyttelystä tulee heti negatiivinen fiilis ja aina on todettava että ”jaahas, taas on tullut tunaroitua jossakin”.

Kun googlettelin näitä lisää, piti todeta että tänään olen ainakin tehnyt nämä virheet; juonut liikaa kahvia, mokannut kasvojen hoidon, herännyt väärin, syönyt väärin, hoitanut lapsia väärin.. ja mitähän muuta vielä!

Kyllä sinäkin oikeasti osaat!

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *