Skip to content

Haaveesta tuli totta – pallomeren hankinta pikku miehelle

Yhteistyössä Raskauskeiju.

Meillä on ollut haaveena pitkään hankkia pallomeri pojalle. Itse asiassa haaveilin tälläisestä varmaan jo keskimmäisen pojan ollessa pieni, mutta hankinta jäi tekemättä. Olen pyöritellyt aika ajoin mielessä, mikä olisi mieluisin muoto pallomerelle ja pallojen väri. Nyt haave on totta! Toivon kovasti että pallomeri tuo pienimmälle pojallemme sitä iloa, mitä siitä on kuvitellut tulevan.

Pallomeren voi suunnitella itse

Raskauskeijun verkkokaupan valikoimasta löytyy eri värisiä pallomeriä, joista voi valita mieleisensä muodon ja värin sekä pallomeren runkoon että palloihin. Valittavana on sekä pyöreä että neliön mallinen, halkaisijaltaan 90cm pallomeri, joiden reunan korkeus on joko 30cm tai 40cm. Ajattelin etukäteen pallomeren olevan kovin pieni, mutta koko yllätti, kun siihen mahtuukin loistavasti jopa kaksi pientä lasta touhuamaan ja itsekin pienimmän kanssa.

Pallomeri on hauskaa tekemistä

Pallomeri on hauskaa ajanvietettä vauvalle ja vähän isommallekin lapselle. Meillä isompikin tokaluokkalainen poika on kovin kiinnostunut ja haluaisi itselleen monta kertaa isompana samanlaisen, mutta se jää nyt haaveeksi:). Hän kyllä mahtui hyvin istumaan tähänkin pallomereen, pakkohan se oli päästä kokeilemaan. Pallomeressä voi viettää aikaa leikkien tai vain loikoillen. Se on myös kiva sisustuselementti, jos pallot vain pysyy omalla paikallaan.

Pallomeri voi toimia myös terapeuttisena apuna lapselle, esimerkiksi fysioterapian tukena – kuten se tekee meillä. Värikkäät pallot auttavat harjoittelemaan hahmottamista, ja pallojen kanssa leikkiminen tukee muuten motoriikkaa. Palloilla voi keksiä kaikenlaisia kivoja harjoitteita. Sen lisäksi että palloja voi heitellä ja pidellä käsin, niitä voi potkia, ja sekös vasta hauskaa onkin!

Pallomeri on myös kiva lahjaidea

Pallomeri on paljon iloa tuova lahjaidea esimerkiksi 1-2-vuotiaalle. Isompikin lapsi siihen mahtuu hyvin, ja palloja voi ostaa lisää erikseen, jos perustoimitukseen sisältyvät eivät riitä. 200 palloa täyttää pallomeren puoleen väliin saakka, joka riittää hyvin pienille ihmisille.

Pallomeren hinta Raskauskeijussa on 119 € – 129 €, johon sisältyy sekä runko että 200 palloa, joiden värit (1-4 väriä) voi itse päättää laajasta valikoimasta. Tutustu Raskauskeijun pallomerivalikoimaan tästä.

Voita oma pallomeri

Voit osallistua pallomeren arvontaan Instagramissa. Yhteistyössä Raskauskeijun kanssa arvomme yhdelle onnekkaalle pienokaiselle oman pallomeren! Palkinnon arvo 119€.

Osallistumisohjeet:

  1. Seuraa Instagramissa @raskauskeiju.fi ja @heidihalone
  2. Tägää mukaan ystävä, joka myös haluaisi pallomeren itselleen!
  3. Osallistua voi pe 15.5.20 klo 18 saakka. Arvonta suoritetaan ja voittajalle ilmoitetaan 16.5.20.

Instagram ei ole mukana arvonnassa.

Suora linkki arvontaan:
https://www.instagram.com/p/B_2pOlPAdGM/?igshid=lv5kcqtp069c

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •