Skip to content

Heidi Halonen | Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Käytännöllisiä löytöjä ja ratkaisuja vauva-arkeen

Yhteistyössä Sockons.fi

Tiedätkö sen tunteen, kun tuntuu että jotakin kätevää keksintöä ei ole kukaan tehnyt? Jotakin, mikä ei olisi vaikea toteuttaakaan! Ja sitten kun itse et enää tarvitsekaan kyseistä asiaa, niin niitä löytyykin jostain kaupasta! Meille on nyt käynyt niin, pahemman kerran lasten ihanuuksien kanssa. Eikä ole ensimmäinen kerta, kun jokin kiva juttu jää ostamatta koska lapsi onkin jo liian iso! No mikä ihana siis on kyseessä, alla vinkit!

Ongelma: Vauvan sukat ei pysy jalassa

Kaikki vanhemmat tietävät tämän, niin arkisen ongelman kun sukat tippuu ryömivän tai konttaavan ja jalkojaan tutkiskelevan vauvan jaloista! Aina toinen jalka on ilman sukkaa! Ratkaisu on Sukattimet eli Sock Onsit! Sock Onsit puetaan sukkien päälle ja siinä ne, puristamatta, toimivat! Valikoimasta löytyy paljon eri värejä!

Ongelma: Vauvan polvet kärsii konttaamisesta

Joskus konttaaminen on niin kivaa, ja kaikki vauvat konttaavat eri pituisen jakson! Toisilla se menee ohi nopeasti, toiset taas konttaavat kovaa ja joskus polvet ovat jopa mustelmilla kaikista seikkailuista. Ja sitten on se vaikea vaihe kun pitäisi lähteä konttaamaan, mutta lattia on niin liukas! Ratkaisu löytyy Plod Onseista eli jalkoihin vedettävistä polvisuojista, joissa on myös jarrut!

Meillä on ollut testauksessa Plod Onsit, vaikka pienin mies onkin jo taapero. Liikkumishaasteiden takia kuitenkin ajateltiin kokeilla, koska meillä kontataan tällä hetkellä (vihdoinkin) paljon, ja täytyy sanoa että kyllä nämä suojat vähän isommallekin käy, jopa 2-vuotiaalle (ainakin meillä, hoikka 2v mies).

Entäs ne ihanat arkiset kuolavanat kotona?

Kaikki vauvat kuolaa – paljon! Näin se ainakin meillä on ollut, mutta mieleen ei ole tullut käyttää avuksi esimerkiksi minkäänlaista ruokaliikaa. Tässäpä on siihenkin ratkaisu eli ihan pikku-kuolaajien oma huivi, eli Dribble Ons!

Ne varpaatkin olisi tärkeää löytää

Vauvan kehityksen yksi etappi on se, kun hän tarttuu varpaisiinsa. Aina se ei suju yhtä hyvin, mielenkiinto voi olla muissa asioissa tai joskus voi esteenä olla terveydelliset ja liikunnalliset haasteet. Twiddle Onsit auttavat tässä! Niiden avulla vauvan huomio kiinnittyy paremmin jalkoihin, houkuttelevien äänien, materiaalien ja värien takia! Samalla vauvan sukat pysyy jaloissa eikä karkaile.

Eikö olekin käteviä vauva-arjen keksintöjä!

Tutustu kaikkiin Sockons.fi ihanuuksiin täällä. Löydät tuotteet lähimmästä lastentarvikekaupasta tai Sockons-verkkokaupasta.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *