Skip to content

Palvelut

Palvelen yrityksiä sisällöntuotantoon, viestintään ja markkinointiin liittyvissä tarpeissa sekä kotisivujen kehitysprojekteissa. Myös virtuaaliassistenttipalvelut!

Sisällöntuotanto & vaikuttajayhteistyö

Tekstit ja ilme yrityksen someen, kotisivuille, mainoksiin tai vaikkapa blogiin!

Teen myös vaikuttajayhteistyötä yritysten kanssa sosiaalisessa mediassa sekä tässä blogissa.

Pienyrityksen kotisivut

WordPress-kotisivujen suunnittelu ja toteutus räätälöidysti pienyritykselle. Palveluni on hinta-laatu-suhteeltaan hyvä pienyrittäjälle hyvä vaihtoehto, jossa yhdistyy sekä räätälöity toteutus, että henkilökohtainen tuki järkevään hintaan.

Kotisivut jäävät aina yrittäjän 100% omistukseen, et siis sitoutudu minuun palveluntarjoajana hamaan tulevaisuuteen, vaan kotisivujen valmistuttua yhteistyömme voi jatkua aina tarpeen mukaan, tai voit ostaa lisäpalvelua muualta.

Esitteet ja logot

Suunnittelen mainosmateriaalit, kuten logon, esitteet, käyntikortit sekä mainokset printtiin ja nettiin. Autan ja konsultoin sopivien painotaloyhteyksien luomisessa.

Virtuaaliassistentti

Assistentti yrityksesi apulaisena aina kun tarvitset, tuntityönä. Kysy lisää!

Heidi on toiminut luotettavana ja joustavana markkinoinnin yhteistyökumppaninamme jo 6 vuotta. Yhdessä työskentely Heidin kanssa on ollut helppoa. Mainosmateriaalit valmistuvat ajallaan, eikä mikään haaste ole liian suuri yritettäväksi voittaa. Heidiin voi aina ottaa yhteyttä pienellä kynnyksellä asiassa kuin asiassa.

Puhumme samaa kieltä asioista, joka todella helpottaa hyvin kiireistä lentopalloliigan arkea, kun ei tarvitse jäädä vääntämään rautalangasta.

Hanna Arve-Talvitie, VaLePa ry

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:

Heidi Halonen
heidi@ideaxi.fi

Digitoimisto IdeaXi

Someilme.fi