Skip to content

Heidi Halonen

Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Unelmaduunia

Unelmaduunia on verkkokoulutus ja konsepti, joka tarjoaa vinkkejä, verkostoitumista ja opastusta etätyöstä ja etänä oman unelmatyön rakentamisesta kiinnostuneille. Unelmaduunia voi tällä hetkellä seurata Instagramissa ja www.unelmaduunia.com.

Seuraava ryhmä aloittaa vuonna 2021, pysy kuulolla.
Tutustu ja ilmoittaudu täällä. Kurkkaa myös Unelmaduunia-somekurssit!


Uusimmat blogit aiheesta etätyö

 • Haluaisitko luoda itse oman unelmaduunisi?
  Haluaisitko luoda oman unelmiesi lisätyön tai jopa kokopäiväisen työn kotoa käsin? Tai haaveiletko yrittäjyydestä sekä omien taitojesi tuotteistamisesta?
 • Kasvata Instagramiasi ja opi some-vaikuttamisesta
  Someverkkokurssit nyt lokakuun supertarjouksessa! Jotakin uutta myös tulossa!
 • Haaveena oma työ etätyönä?
  Haluaisitko työskennellä etänä? Etänä nykyisestä työstäsi, tai jostakin sen kaltaisesta? Tai luoda ehkäpä ihan oman työn kotoa käsin? Se ei ole ollenkaan mahdotonta! Meitä kotona viihtyjiä on olemassa paljon, ja kerronkin tässä nyt oman tarinani.
 • Kiinnostaako some-vaikuttaminen? Tule miniverkkokurssille oppimaan aiheesta!
  Oletko miettinyt joskus, voisiko sinusta tulla vaikuttaja somessa? Voisiko vaikuttaminen olla osa bisnestä jota teet, tai ihan vaan uusi, oma juttusi? No kyllä voi!
 • Joskus on ihan ok sanoa EI
  Koetko, että on vaikea sanoa Ei? Se on vaikeaa, mutta siihen voi oman kokemukseni mukaan oppia. Oman hyvinvoinnin edellytys on se, että toimii välillä kuten itselle on paras. Jos joku pyyntö saa ahdistumaan heti salamana, hylkää se, jos mahdollista.
 • Vihdoin oma verkkokurssi näki päivänvalon!
  Kasvata Instagramia -verkkokurssi alkaa 15.6! Tule mukaan pilottiryhmään! Jos mietit oman verkkokurssin perustamista, niin rohkaisen – go for it!
 • Ajanhallinnan ongelmat kuriin – vinkkejä etätyöhön
  Oletko myös pakotettu tai päästetty etätöihin, mutta se tuottaa harmaita hiuksia kun läsnä on koko perhe hoidettavana lisäksi? Kokosin omat vinkkini ajanhallintaan kun meillä tämä etätyökuvio on ollut arkea jo yli 10 vuotta.
 • Normaali työpäiväni keskellä koronakaaosta
  Meidän normaali kaaosmainen työpäivä kotona taitaa olla tällä hetkellä monille poikkeustila. Tätä se on, yrittäminen kotoa käsin lasten kanssa.
 • Kevytyrittäjänä olo on niin helppoa!
  Vaihdoin reilu vuosi sitten 10 vuotta pitämäni toiminimen kevytyrittäjyyteen enkä ole joutunut katumaan hetkeäkään. Muutoksen etuja oli ehdottomasti suuren taakan tippuminen harteilta ja stressittömämpi arki.
 • Haaveissa etätyö? Vinkit onnistumiseen
  Ajattelin koota muutaman hyväksi kokemani vinkin siitä, miten uutta etätyötä – sekä kokoaikaista että pientä lisätienestiä, voi löytää.
 • Millainen on hyvä esimies?
  Esimiehisyyden ongelmat ovat ikuisia ja niitä on ja tulee olemaan aina. Ihmisten välinen toiminta ja käyttäytyminen ovat joskus käsittämätöntä salatiedettä. Päässäni alkaa kiehua jokainen kerta, kun kuulen tarinoita siitä, miten huonosti yhdessä toimivat ihmiset voivat kommunikoida.