Ale!

Vaikuta Instagramissa -alkeiskurssi

14,90

Oletko miettinyt, voisiko some-vaikuttaminen olla oma juttusi, mutta et tiedä miten lähteä liikkeelle tehokkaasti, ja miten aloittaa yhteistyökumppaneiden etsintä? Tai miten seuraajia saisi enemmän?

Tuotetunnus (SKU): 816352 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Aloita some-vaikuttaminen!

Oletko miettinyt, voisiko some-vaikuttaminen olla oma juttusi, mutta et tiedä miten lähteä liikkeelle tehokkaasti, ja miten aloittaa yhteistyökumppaneiden etsintä? Tai miten seuraajia saisi enemmän?

Saatat tehdä työtä yrittäjänä tai olla ihan vaan ”tavallinen” Instagram-käyttäjä jolla pyörii välillä mielessä, voisinkohan itsekin olla jonkinlainen Instagram-vaikuttaja. Tai sitten olet jo aloittanut vaikuttajan tien, mutta tunnet että suuntasi on välillä hukassa.

Miten saada seuraajia lisää, ja paljonko niitä pitää olla – ovat kysymyksiä, joita moni pohtii. Seuraajien määrä ei ole some-yhteistöissä aina se suurin valtti siihen liittyen, lähteekö yritys yhteistyöhön – mutta seuraajilla on tietysti merkitystä, varsinkin siinä kohtaa kun puhutaan rahallisista palkkioista vaikuttajille. Seuraajat eivät tällöin saa olla ihan ketä tahansa, vaan laadukkailla seuraajilla on suuri merkitys – että he ovat henkilöitä tai yrityksiä, jotka ovat oikeasti kiinnostuneita sinusta, ja siitä sisällöstä, mitä jaat.

Vaikuta Instagramissa -miniverkkokurssi sopii Sinulle, jos

 • olet kiinnostunut Instagramissa vaikuttamisesta, mutta olet vielä aloittelemassa tietäsi vaikuttajana.
 • tunnet olevasi toisinaan hukassa oman Instagram-tilisi sisällön kanssa, ja omat teemasi ovat epäselviä.
 • tarvitset opastusta profiilin muokkaamiseen houkuttelevammaksi ja yhtenäisemmäksi.
 • olet kiinnostunut saamaan kaupallisia yhteistyökumppaneita, mutta et tiedä miten heitä voisi löytää.
 • sinulla on ajatus siitä, ketä haluaisit yhteistyökumppaneiksi, mutta epäröit miten lähestyä yrityksiä.
 • some-vaikuttaminen voisi olla sinun juttusi, mutta et oikein tiedä, miten.
 • haluat kasvattaa seuraajamääriä, Instagram-vaikuttaminen päämääränäsi.

Voit olla yrittäjä, bloggaaja tai ihan kuka muu tahansa, jonka someen vaikuttaminen ja kaupalliset yhteistyöt voisivat olla seuraava askel.

Vaikuta Instagramissa -minikurssiin osallistumalla saat mm.

 • Vinkkejä ja apua oman Instagram-profiilin kehittämiseen.
 • Vinkkejä, miten lähestyä yrityksiä yhteistyöehdotuksella.
 • Tietoa siitä, millaisia erilaisia yhteistyön muotoja voi olla vaikuttajien ja yritysten välillä.
 • Tietoa some-vaikuttajamedioista sekä opastuksen, miten pääset alkuun niissä.
 • Teknisiä pikkuvinkkejä liittyen kuvien käsittelyyn ja tekstien suunnitteluun.
 • Ideoita julkaisuihin!
 • Opit, miten tavoittaa tehokkaasti uusia, laadukkaita seuraajia.

Tämä kurssi ei tee sinusta ”valmista” some-vaikuttajaa, mutta antaa ohjauksen oikeaan suuntaan, sekä paljon perustietoa siitä, miten edetä suunnitelmissasi tehden omannäköistä juttua!

Kurssin suorittaminen, kesto ja hinta

Kurssille voi ilmoittautua mukaan non-stoppina. Voit suorittaa kurssin omassa tahdissa, itseopiskelumateriaalin avulla verkko-oppimisympäristössä. Lisäksi pääset (halutessasi) mukaan Facebook-ryhmään, jossa voit verkostoitua, ja saada ajattelu- sekä kehittämisapua toisilta kurssilaisilta ja kurssin vetäjältä.

Kurssin kesto on noin 2-3 viikkoa, mutta koska itsenäistä ajatusta vaativia tehtäviä on mukana – aikaa voi mennä kauemminkin. Saat oikeuden kurssialueelle 3 kuukaudeksi.

Hinta 19,90 € (sis. alv 24%).

Minikurssit ovat nimensä mukaisesti pieniä ja kevyitä verkkokursseja, jotka kuitenkin tarjoavat laajasti uusia vinkkejä ja taitoja, joilla pääset eteenpäin somessa entistä varmempana ja menestyneenpänä julkaisijana.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Tilaa kurssi lisäämällä tuote ostoskoriin sivun ylälaidassa. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiosoitteeseesi 1-2 arkipäivän sisällä. Maksamalla laskun varmistat paikkasi kurssilla.

HALUATKO TILATA KURSSIN LAHJAKSI? KIRJOITA KASSALLA KOMMENTTI-KENTTÄÄN “LAHJAKSI”, NIIN TOIMITAMME SÄHKÖPOSTITSE LAHJAKORTIN, JONKA VOIT VÄLITTÄÄ SAAJALLE.

Peruutusehdot
Voit peruuttaa osallistumisesi ennen laskun maksua, jolloin peruutamme myös laskun. Maksettua maksua ei palauteta. Ilmoitathan meille, jos päätät perua osallistumisen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaikuta Instagramissa -alkeiskurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *