Skip to content

Heidi Halonen | Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Haluaisitko luoda itse oman unelmaduunisi?

Olen miettinyt kauan, miten voisin valjastaa pitkää kokemustani ja kaikkea sähköisestä työskentelystä kertynyttä osaamistani jotenkin muidenkin käyttöön. Opiskelemalla tuotteistusta päädyin sitten siihen johtopäätökseen, että huomioiden kaiken kokemukseni viimeisen reilun kymmenen vuoden ajalta, se ’oma juttuni’ on tietystikiin ETÄTYÖ! Olen siis tehnyt etänä töitä jo esikoisen syntymästä lähtien eli vuodesta 2006 alkaen.

Miksi etätyö kotoa käsin?

Se on tuntunut aina luontevalta ja tarpeelliselta omassa elämäntilanteessani. Se, että lapset ovat voineet olla suurimmaksi osaksi kotona ennen koulua, on ollut meille loisto juttu ja sopinut meidän perheelle. Lisäksi vähän introverttina ihmisenä olen kokenut onnistuvani paremmin itsenäisessä työssä ja nauttivani työn teosta, kun sitä saa tehdä omassa rauhassa. Ei niin etteikö ihmisten seura olisi mukavaa, ja ettenkö myös pystyisi toisin työskentelemään! Kokemusta on siitäkin kyllä.

Helppoa se ei ole ollut, siis löytää ja pitää tarpeellista työmäärää yllä, jotta voi tehdä töitä kotoa käsin! Varsinkaan yrittäjänä toimiessa, ja takkiinkin on siinä tullut matkan varrella. Kuitenkin, niinhän sitä sanotaan että epäonnistumiset ovat parhaita opetuksia elämässä, eikös?

Työmatkani tähän päivään, reilun kymmenen vuoden aikana on sisältänyt PALJON uusien asioiden ja taitojen itseoppimista, opiskelua, kokeilua ja epäonnistumista, mutta myös onnistumisia! Oman ”unelman” tavoittelu on tuottanut jos jotakin palvelua, joita olen saanut toteuttaa yrityksille ympäri Suomen. Nyt viimeisimpänä intohimona ovat omat verkkokurssit. Nykyään toimin kevytyrittäjänä, aiemmin olin yksityisyrittäjä.

Unelmaduunia -verkkokurssi

Haluaisitko myös luoda oman unelmiesi lisätyön tai jopa kokopäiväisen työn kotoa käsin? Tai haaveiletko yrittäjyydestä sekä omien taitojesi tuotteistamisesta? Lähde joulukuussa mukaan Unelmaduunia -verkkokurssille, johon tiivistän osaamiseni ja vinkkini muiden käyttöön siitä, miten omaa Unelmaduunia kannattaa tavoitella ja kehittää.

Verkkokurssi sopii Sinulle, jos..

 • Etsit sitä kuuluisaa “omaa juttuasi”.
 • Haluaisit työskennellä kotoa käsin.
 • Haluaisit tienata rahaa lisätyöllä päivätyösi ohessa.
 • Olet työtön, ja etsit uutta työtä.
 • Mietit, miten löytää etätyötä?
 • Haaveilet yrittäjyydestä tai kevytyrittäjyydestä, mutta et tiedä miten lähteä liikkeelle.
 • Pallottelet erilaisten työllistymistapojen välillä, kuten freelancer, kevytyrittäjä, yrittäjä, palkkatyö..
 • Haluat tuotteistaa oman osaamisesi!
 • Sinulla on taitoa ja tietoa, josta voisi kehittää palvelun.
 • Tarvitset opastusta somen käyttöön työn löytämisessä ja itsensä markkinoinnissa.

Jos joku edellisistä kohdista osui Sinuun, lähde ihmeessä mukaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu täällä.


Lue myös blogit

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •