Skip to content

Heidi Halonen | Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Kiinnostaako some-vaikuttaminen? Tule miniverkkokurssille oppimaan aiheesta!

Oletko miettinyt joskus, voisiko sinusta tulla jonkinlainen vaikuttaja somessa? Voisiko vaikuttaminen olla osa bisnestä jota teet, tai ihan vaan uusi oma juttu? Jos asia on pyörinyt mielessä vähänkin, niin vastaus on kyllä – sinäkin voit vaikuttaa!

En ollut itse ajatellut tai kuvitellut tekeväni minkään näköistä ns. vaikuttamistyötä, koskaan, ennen kuin aloitin noin vuosi sitten pohtimaan somessa olemiseni merkitystä. Mietin, mitä siellä oikein tekisi ja voisiko tekemisellä olla jotakin merkitystä ja vaikutusta. Siitä se sitten lähti!

Mitä on some-vaikuttaminen?

Some-vaikuttaminen on yksi markkinointitapa, mutta myös viestintätapa – tapa vaikuttaa ihmisiin. Tapa kertoa tarinaa, saada aikaan muutosta seuraajissa. Somessa voi vaikuttaa kaupallisesti tai ei kaupallisesti. Some-vaikuttaminen on sellaista toimintaa sosiaalisessa mediassa, joka saa aikaan lukijassa tai katsojassa jotakin; tekemään tiettyjä ostopäätöksiä tai valintoja. Tai saa vain ajattelemaan jotakin asiaa uudelleen ja muuttamaan käytöstä.

Jos koet että itselläsi on loistava asenne jotakin asiaa kohtaan, tiukka mielipide, opettava elämänkokemus tai jokin harrastus tai elämäntapa joka on hyvin lähellä sydäntäsi – voit välittää somen kautta tietoa ja vaikuttaa muihin sekä saada seuraajia saman aiheen ympäriltä, olla vaikuttaja! Jos lähdet tavoittelemaan yrityksiä yhteistyöhön sillä ajatuksella että saisit maksun erilaisia tuotteita tai palveluita suosittelemalla, muuttuu vaikuttaminen osin kaupalliseksi.

Tule mukaan Instagram-vaikuttajan miniverkkokurssille

Jos Sinulla on sana sanottavana, asioita joita rakastat ja joita haluat jakaa muillekin niin kyllä, voit myös vaikuttaa! Tule oppimaan lisää kesällä alkavalle verkkokurssille, jonka voit suorittaa täysin omaan tahtiin.

20.7 alkoi ensimmäinen miniverkkokurssi Instagramissa vaikuttamisesta. Lähde mukaan, niin saat yllin kyllin tietoa, mitä vaikuttaminen on, miten kasvattaa seuraajamääriä ja miten niitä yhteistyökumppaneita voi saada. Kurssin lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta täältä.

Kurssin hinta on 19.90 €.

Olen itse kokoamassa kurssia ja vetämässä ryhmää Facebookin puolella halukkaille verkostoitujille. Mukaan vaan!

www.unelmaduunia.com

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •