Skip to content

Heidi Halonen | Digiäidin elämää etätyön, kodin ja perheen pyörteissä

Vihdoin oma verkkokurssi näki päivänvalon!

Pitkän haaveilun ja jahkailun kautta oma verkkokurssi on vihdoin valmistumassa! Aiheita on pyöritelty jos jonkinmoista, kauan, ja useista päätettykin tehdä kurssi mutta tästä lähtee ensimmäinen liikkeelle. Toivon että tulet mukaan!

Kasvata Instagramia -kurssille on koottu kaikki parhaat Instagramin käytännöt ja vinkit selkeäksi kokonaisuudeksi. Saat myös askel askeleelta ohjeet, miten kasvattaa omia seuraajamääriä sinne, mitä ikinä tavoitteletkin. Opit myös työstämään ja hiomaan omaa imagoa instassa, ja saamaan niitä laadukkaita seuraajia.

Kurssin hinta on ensimmäiselle pilottiryhmälle vain 9 euroa (norm. 19,90 €)! Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät täältä.

Verkkokursseja on tarjolla nyt ennätysmäärä, ja ihan kaikista aiheista taivaan ja maan välillä. Yksi päivä taannoin tuli vastaan jokin ”Koe massahypnoosi” -kurssi, joka oli mielestäni hauskin aihe vähään aikaan. Oman osaamisen valjastamisesta verkkokurssiksi onkin tullut aikamoinen hitti, ja tapa työllisää itsensä tässä monia koettelevassa tilanteessa.

Jos mietit myös että sulla voisi olla annettavaa muille – jokin taito tai tieto, tai vain huippuasenne, kannattaa pohtia voisiko sen myydä tuotteena eteenpäin!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •